Hoe te genezen Met Aloë Vera Juice

Hoe te genezen Met Aloë Vera Juice

Het is niet alleen gebruikt voor zon brandt. Hoewel aloë wordt vaak lokaal gebruikt voor brandwonden, veel mensen drinken aloë vera sap per dag te behandelen aandoeningen zoals constipatie, diabetes, astma, epilepsie, artrose, verkoudheid, bursitis en glaucoom, onder anderen te helpen. Met deze reeks van medische aandoeningen die profiteren van Aloë vera, kan een groot aantal potentieel genezing door middel van regelmatige consumptie van haar sap.

Instructies

Het drinken van Aloë Vera Juice Heal

•  Praat met uw arts. Vertel uw arts dat u wilt Aloë vera sap toe te voegen aan uw dieet. Als u een ernstige reeds bestaande aandoeningen of allergieën uw arts kan u vertellen of er contra-indicaties kunnen worden door inname van Aloë vera.

•  Koop een grote fles of twee van Aloë vera sap op een natuurlijke voedsel op te slaan. Controleer de vervaldatum om ervoor te zorgen dat het een verse fles.

•  Drink een kopje Aloe vera sap per dag in de ochtend.

•  Maak dagelijks een gedetailleerd logboek van uw proces. Start op de eerste dag dat je begint het drinken van het sap door het aanbieden van uw symptomen, energie-niveau, hoeveel Aloe je dronk en andere belangrijke notities. Het houden van dit log is een manier om te controleren en meten van uw symptomen als u regelmatig het sap te drinken.

•  Lees je log na het drinken van Aloë sap voor een of twee weken. Let op eventuele veranderingen die je voelt. Als de resultaten positief zijn, en de symptomen zijn verbeterd, blijven Aloe sap per dag te drinken voor het behoud van uw gezondheid.

•  Als u geen resultaten ziet, herhaalt u de stappen drie en vier. Als u nog steeds geen resultaten ziet, drink een kopje Aloe vera sap per dag in de avond. Indien op enig moment uw symptomen erger worden of als u nieuwe symptomen ontwikkelt, neem dan onmiddellijk contact op met uw arts.

Hints

  • Drink de Aloë vera sap in stilte en visualiseer dat het profiteert en genezing van uw lichaam als je het drinkt. Volgens Artritis Today Magazine, "creatieve visualisatie kan psychologische toestanden, perceptie en zelfs alledaagse werkelijkheid te beïnvloeden, zodat u een leven te creëren met minder stress en pijn." Het toepassen van deze praktijk, terwijl het drinken van de Aloë vera sap kan helpen om haar vermogen om u te helpen genezen.
  • Het Nationaal Centrum voor Complementaire en Alternatieve Geneeskunde stelt dat er onvoldoende wetenschappelijk bewijs om aloë vera te ondersteunen voor andere doeleinden naast lokale toepassing op brandwonden of in de vorm van Aloë latex als laxeermiddel (Aloe latex wordt de gedroogde, groene deel van de aloë blad.) Volgens de NCCAM, moeten mensen met diabetes die glucose-verlagende medicijnen gebruiken voorzichtig zijn als tegelijkertijd het nemen van aloë mondeling, omdat sommige studies suggereren aloë kan de bloedsuikerspiegel verlagen. Laat aloë niet in als je een intestinale aandoening, zoals de ziekte van Crohn, colitis ulcerosa, of obstruction-- aloë latex is een darm aandoening en kan deze aandoeningen verergeren. Hoge doses aloë latex zijn gekoppeld aan nierfalen en andere ernstige aandoeningen. Heeft Digoxine (Lanoxin) niet gelijktijdig met Aloë Vera Juice. Als je diabetes hebt, controleren bloedsuikerspiegel als het nemen van Aloë. Aloë kunnen verlagen de bloedsuikerspiegel, en als je diabetes hebt en neem een ​​medicijn ook gebruikt om de bloedsuikerspiegel te verlagen, kan het te laag geworden.