Hoe te genezen Intertrigo

Hoe te genezen Intertrigo

Intertrigo verwijst naar een ontsteking van de huid plooien wordt getriggerd door-skin-on kleef in warme, vochtige gebieden. Deze aandoening komt het meest voor bij zwaarlijvige mensen als gevolg van hun overgewicht plooien, maar kan ook voorkomen in natuurlijke huidplooien zoals de oogleden, lies en oksels. Intertrigo kunnen ook aanwezig zijn als luieruitslag bij jonge kinderen. De meest voorkomende aanpak voor het genezen smetten centra op het minimaliseren van vocht en de huid wrijving en het aanbrengen van een actueel crème om de uitslag te wissen of te voorkomen dat de verspreiding ervan.

Instructies

•  Beweeg je lichaam regelmatig zodat uw huid bloot te stellen aan lucht en verminderen-huid-op de huid wrijven.

•  Draag losse, unrestrictive en absorberende kleding. Vermijd nylon en andere synthetische vezels, omdat ze de neiging te binden aan de huid en ras vocht.

3 Leg een schone, droge handdoeken in tussen huidplooien tussenpozen om de plooien open te houden en te absorberen alle bestaande vocht.

•  Breng een milde steroïde, anti-schimmel of antibiotica crème naar het getroffen gebied, zoals voorgeschreven door uw arts. Behandeling met voorgeschreven medicijnen kunnen variëren, afhankelijk van de ernst en de oorzaak van smetten.

•  Meld elke verergering van de symptomen of de verspreiding van een ontsteking aan uw arts voor verdere evaluatie en behandeling.

Hints

  • Voor een passende diagnose en behandeling van smetten, in overleg met uw arts.
  • Zuigelingen zullen kenmerkend ontvangt zachte beheer van hun aandoening met een waakzaam toepassing van luieruitslag crème, frequent verandert en het gebruik van absorberende luiers.
  • Overgewicht of obesitas individuen kunnen hun risico op het ervaren van smetten door veilig gewichtsverlies te verminderen.