Hoe te genezen indigestie Met Kruiden

Hoe te genezen indigestie Met Kruiden

Als u bent zoals de meeste mensen, heb je meer dan een periode met indigestie gevochten in je leven. Voordat u een andere episode tegenkomt, en bereiken voor nog een dosis van een over-the-counter te verhelpen, is er iets dat je moet onthouden. Vóór de komst van de moderne geneeskunde, voordat het netjes gevulde rijen van maagzuurremmers gevuld buurt schappen van de supermarkt, mensen wisten hoe ze zichzelf kunnen herstellen naar een goede gezondheid. Veel van de plantaardige ingrediënten die toen werden gebruikt, zijn niet meer op afstand dan enkele gangpaden verderop in dezelfde supermarkt. Andere kruiden en milde specerijen kan worden gevonden in natuurlijke voedsel winkels of boerenmarkten. De eenvoudigste manier om te beginnen om de geneeskrachtige werking van kruiden is te gebruiken om infusies (thee met meerdere bestanddelen) of simplex (thee bestaat uit slechts een ingrediënt) creëren. Andere kruiden kunnen direct worden toegevoegd aan levensmiddelen om de spijsvertering te bevorderen. Besteed tijd aan het leren van deze kruiden geheimen en genezen indigestie natuurlijk.

Instructies

•  Kook water in een kop in de magnetron. Voeg een one-inch stuk geschilde gemberwortel aan het water. Bedek de cup met een schotel gedurende 7 tot 10 minuten.

•  Haal de schotel en het stukje gember uit de beker en zoeten naar smaak. Deze remedie is een "eenvoudige" dat zowel algemene misselijkheid en de ochtendmisselijkheid in verband met het begin van de zwangerschap zal verlichten.

•  Rasp een kaneelstokje of twee over uw dessert na het einde van een zware maaltijd. Kaneel is een natuurlijke manier om de spijsvertering te vergemakkelijken en kan u later te redden van mogelijke ellende.

•  Schenk jezelf een mok van appelcider. Voeg een snufje vers citroensap, wat geraspte kaneel (en een beetje zoetstof, als het moet). Verwarm dit in de magnetron voor 90 seconden. Sip dit na een maaltijd als indigestie dreigt een probleem te worden.

•  Plaats 1/3 tl. gedroogde pepermunt blaadjes, 1/3 tl. kamille en 1/3 tl. geschilde en geraspte gember in een theezakje. Steil voor 10 tot 15 minuten in een kop kokend water. Sip langzaam na de maaltijd of zo vaak als nodig is om gastro-intestinale ongemak te verlichten.

Hints

  • Gebruik je neus om je te helpen gedroogde kruiden selecteren. Als de kruiden geen rijk aroma hebben, zijn ze waarschijnlijk te oud van elke steun zijn omdat zij het meeste essentiële oliën verloren verdamping. Bij het winkelen voor verse groene kruiden, zachtjes knijpen een blad en ruiken. Wanneer het winkelen voor verse gember, krassen en af ​​te luisteren om zijn frisheid te bepalen. Het oppervlak van gember moet betrekkelijk vlekvrij, stevig en zelfs in kleur.
  • Als uw indigestie wordt begeleid door een afwisseling van zweten en koude rillingen, ernstige of bloederige diarree, of een hoge koorts met braken, dan moet je niet proberen om zelfmedicatie. Dit zijn tekenen van een ernstige ziekte en moet u contact opnemen met uw arts of ga naar een meldkamer onmiddellijk voor diagnose en behandeling.