Hoe te genezen hooikoorts

Hooikoorts treedt op wanneer stuifmeelkorrels van bomen, onkruid en gras reizen door de lucht en de lodge in iemands neusholte. Wanneer dit gebeurt, een allergische reactie optreedt en leidt tot niezen, loopneus, jeukende ogen en keel pijn. Echter, verschillende remedies symptomen verlichten voor hooikoortspatiënten.

Instructies

•  Knip voedingsmiddelen die hooikoorts veroorzaken. Voedingsmiddelen met cafeïne, geraffineerde suiker en zuivel tarweproducten verergeren hooikoorts symptomen. Mensen genezen hooikoorts symptomen al binnen een week na het snijden deze items uit hun voeding.

•  Eet voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine C en calcium om hooikoorts te genezen. Veel van deze voedingsmiddelen zijn citrusvruchten, donkere, bladgroenten, yoghurt met actieve culturen en sojamelk.

•  honing toevoegen aan uw dieet. Ofwel neem 1 theelepel. van honing per dag voor de hooikoorts seizoen of voeg honing om een ​​drankje gemaakt van gekookte grapefruit en citroen. Een verslag in The Times of London stelt dat honing geneest hooikoorts, omdat de bijen stuifmeel in honing ongevoelig het lichaam naar andere pollen.

•  Consumeer pepers. De capsaïcine gevonden in chili pepers en rode paprika open neus en vermindert de congestie als gevolg van hooikoorts.

•  Kauw rauwe uien. The Times of London rapport zegt dat de chemische stof quercetine gevonden in uien geneest hooikoorts door het versterken van de afweer van het lichaam.

•  Koop een neti pot aan de neusholte te reinigen als een natuurlijke remedie voor hooikoorts. Met behulp van deze pot met kruiden zoals kamille of zoutoplossingen twee keer per dag reinigt uit de neusholte en verlicht ademhalingsproblemen.

•  Zie een acupuncturist. Een bevoegd arts weet waar naalden te plaatsen om hooikoorts te genezen en verlichten nasale druk.