Hoe te genezen gewrichtspijn

Hoe te genezen gewrichtspijn

Als u lijdt aan meedoen pijn, of het nu op korte termijn omdat je gewoon uitgewerkt te hard of misschien heb je op een bepaalde manier bewoog en trok iets, of dat het iets is wat je altijd last met, kunt u helpen verlichten van de pijn met behulp van deze eenvoudige tips!

Instructies

•  groene thee drinken - De catechines in groene thee kan helpen bij pijn in de gewrichten te verminderen. En voeg wat citroensap aan de thee! Het ascorbinezuur in een squit citroensap helpt gewrichtspijn healing catechinen gemakkelijker worden geabsorbeerd door het lichaam.

•  EAT CORN - Heb je al een korenaar met lunch of diner. De carotenoïde beta-cryptoxanthine in maïs vermindert meedoen pijn door versoepeling van zwelling in het bindweefsel dat de gezamenlijke holten lijn. Heb je geen verse maïs? Bevroren of uit blik werkt ook prima!

•  NEEM EEN WARM BAD - Weken in een warm bad en voeg een beetje van badolie of doe er een paar druppels babyolie in het water. Dan wrijf je pijnlijke gewrichten met het vette water. Maar wees voorzichtig bij het uit het bad! Het zal glad zijn. Zorg ervoor dat u het bad wassen na ook dus de volgende persoon die stappen in zal niet uitglijden en vallen.

•  TAKE visoliesupplementen - Visolie hebben een lange weg afgelegd. U kunt visolie capsules die geen vis niet verlaten na smaak helemaal te kopen. En het is een supplement dat is zeer betaalbaar en het is zo goed voor vele dingen. Een goede zaak visolie doet is helpen verminderen ontstekingen die helpt te verlichten pijn in de gewrichten!