Hoe te genezen diverticulitis Met Probiotica

Hoe te genezen diverticulitis Met Probiotica

Mayo Clinic definieert diverticulitis als de ontsteking van kleine zakjes in de darmwand. Deze kleine zakjes, oftewel diverticula, zijn gevoelig voor vorming in de dikke darm maar kan ook in de slokdarm, maag, dunne darm en colon. Volgens het Center for Disease Control and Prevention, de meest voorkomende symptoom van diverticulitis is buikpijn, vooral rond de linkerkant van de onderbuik. Personen met deze aandoening kunnen ook last hebben van misselijkheid, braken, opvliegers, kramp en verandering in de stoelgang. Gelukkig is deze conditie goed te behandelen met probiotica.

Instructies

Hoe te genezen diverticulitis Met Probiotica

•  Ga naar uw arts als u last heeft van de hierboven genoemde symptomen. Uw arts zal u te behandelen met antibiotica, maar als uw geval is mild, kan diverticulitis worden genezen door antibiotica van de natuur, ook wel bekend als probiotica. Probiotica Volgens de Mayo Clinic, zijn voedingssupplementen of voedingsmiddelen die heilzame bacteriën vergelijkbaar met de natuurlijk voorkomende bacteriën in het lichaam bevatten.

•  Integreer voedingsmiddelen met natuurlijke probiotica zoals yoghurt, kwark, miso en kefir in elke maaltijd voor een week. Het Center for Disease Control en Prevention staat dat deze voedingsmiddelen de ontsteking van de divertikel kan elimineren en te genezen diverticulitis.

•  Ga verder integreren van probiotica in elke maaltijd totdat uw symptomen verdwijnen, en na uw spijsverteringskanaal gezond en vrij van flare-ups te houden.

Hints

  • Voor een optimaal resultaat, eet veel vezelrijke voedingsmiddelen, zoals fruit, groenten en volle granen en veel te drinken.
  • Als u nog steeds de symptomen na een week, raadpleeg dan uw arts. Als u last onophoudelijke braken, diarree, bloedingen of ernstige buikpijn niet proberen dit te verhelpen thuis zoals het bedoeld is om zeer milde gevallen van diverticulitis te behandelen.