Hoe te genezen Chemische Allergieën

Allergieën van alle soorten, of chemicaliën of andere verbindingen zijn ook bekend als overgevoeligheidsreacties. Ze komen voor wanneer het immuunsysteem reageert op een anders onschadelijke stof leidt tot een verschillende symptomen. Omdat chemische allergieën worden veroorzaakt door het immuunsysteem, de meeste behandelingen ofwel werken aan verlaging van de immune respons of induceren tolerantie van de chemische stof.

Instructies

•  Identificeer de oorzaak van uw allergie. Je moet een huidtest gedaan door een dermatoloog om te bepalen wat de chemische oorzaken van uw symptomen.

•  Ontvang immunogeen therapie. Deze vorm van therapie werkt om je lichaam ongevoelig voor het allergeen door het bloot te stellen aan geleidelijk toenemende niveaus van het, totdat je lichaam in staat is om het te tolereren.

•  Neem antihistaminica. Omdat veel allergische reacties worden veroorzaakt door een chemische stof in het immuunsysteem histamine, het blokkeren van de effecten van deze stof door antihistaminica, kan helpen bij het genezen van de allergie.

•  Neem orale corticosteroïden. Als antihistaminica staat zijn om de allergische symptomen te voorkomen, kan een sterkere onderdrukking van het immuunsysteem vereist om de chemische allergie te genezen. Corticosteroïden kunnen oraal worden ingenomen en kan helpen reacties op chemische allergenen voorkomen.

•  Probeer enzym gepotentieerde desensibilisatie. Hoewel dit is een experimentele techniek, probeert het lage niveau van de chemische stof te gebruiken, samen met een enzym dat signaal helpt om je immuunsysteem dat deze chemische stof moet worden getolereerd.