Hoe te genezen Bone Spurs natuurlijk met Vitaminen

Uitlopers van de botten, ook wel bekend als ostephytes, zijn projecties af van normaal bot. De sporen zelf doen geen pijn, maar ze kunnen omgaan met zenuwen en spieren, die de pijn kunnen veroorzaken. Volgens de Mayo Clinic, worden hielspoor vaak geassocieerd met osteoarthritis, die ontsteking van de gewrichten. Andere oorzaken van hielspoor kan spinale stenose, plantaris fasciatitis en spondylose (wervelkolom gerelateerde) zijn. Gebruikelijke behandelingen voor hielspoor zijn pijnstillers en in sommige gevallen, chirurgie, vooral wanneer bewegingsbereik beperkt. Vitamine B, D en K zijn allemaal aangetoond dat het helpt bij het genezen van hielspoor.

Instructies

Healing Bone Spurs

•  Verhoog je inname van vitamine K. Bloemkool is een uitstekende bron van vitamine K. Eet de groente drie keer per week. Niet te gaar bloemkool, zoals de vitamines kunnen koken uit. Licht stoom de groenten gedurende 10 minuten, zodat het zijn structuur behoudt. Ook de aankoop van vitamine K-supplementen van de lokale health food winkel of supermarkt.

•  Vul uw dieet met vitamine D te voorkomen en / of te genezen bot sporen. Een glas laag-vet of vet-vrije melk is een uitstekende bron van vitamine D. Een kopje melk heeft ongeveer 30 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine D. Levertraan biedt drie keer de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine D in een theelepel, en kan ook een optie zijn.

•  Calcium en magnesioum supplementen bieden ook opluchting. De aankoop van de supplementen van een supermarkt of health food store. Neem de twee supplementen gelijktijdig volgens de instructies van de fabrikant om de beste resultaten te krijgen.

Hints

  • Raadpleeg altijd een arts voordat u een soort aanvulling. Vitamine K helpt om bot te versterken en fracturen. Vitamine D en calcium te bevorderen ook de gezondheid van het bot.