Hoe te Gekwalificeerde In-Home Zorgverleners Bewaar

Hoe te Gekwalificeerde In-Home Zorgverleners Bewaar

Elk jaar, duizenden gezinnen en individuen in de VS te behouden van de diensten van een in-home verzorger. De behoefte wordt vaak geassocieerd met een oude vader of moeder, maar jongere patiënten kan een verzorger nodig. Zo worden ze vaak vastgehouden door personen van alle leeftijden, die herstellen van een zware operatie of letsel kritisch. Zorgverleners soms bewaard korte tijd, maar onder verschillende omstandigheden, bijvoorbeeld ter ondersteuning van een ouder ouder, worden zij werkzaam lange termijn. Weten hoe te vinden en behouden van een gekwalificeerde in-home verzorger is van het grootste belang.

Instructies

•  Begrijp wat je nodig hebt voordat u uw zoekopdracht te starten. Zo kan de algemene categorieën van in-home zorgverleners behoren een gecertificeerd verpleegkundig assistent (CNA) of gecertificeerd huis gezondheid aide (chha), merkt A Better Living Home Care Agency. Andere staten hebben soortgelijke aanduidingen, maar titels variëren. Als voorbeelden, in Californië, CNA's en CHHAs zijn opgeleid en gecertificeerd in zowel acute als chronische zorg, vertelt A Better Living. Ze zijn over het algemeen blijven in situaties waarin zorgvuldige aandacht en mobiliteit zijn kritieke problemen. Een persoonlijke verzorging begeleider wordt meestal verstuurd in huizen waar het niveau van aandacht vereist en de behoefte aan bijstand mobiliteit zijn matig tot hoog. Tenslotte zijn metgezel huisvrouwen aangegeven wanneer het niveau van de aandacht die nodig is en de mate van ondersteuning die nodig mobiliteit zijn laag tot matig. Overeenkomen met de referenties en de ervaring van de mantelzorger aan de individuele behoeften van de persoon te worden verzorgd. In het algemeen zal een persoon met betere referenties duurder.

•  Neem contact op met een thuiszorg-register. In veel gebieden, taakstraf organisaties bieden registers van gekwalificeerde, aanbevolen in-home zorgverleners die gescreend zijn. Verwijzingen zijn gemaakt zonder kosten. U bent verantwoordelijk voor het interviewen en het inhuren van de verzorger. Kijk in het lokale telefoonboek of online naar een map van maatschappelijke organisaties en verzorger registers vinden in uw omgeving. Bel of e-mail de organisatie en vragen om de lijst van potentiële verzorgers. Voor maximale vertrouwen, vragen hoe ze werden gescreend. Bijvoorbeeld, Sonoma County, California, raadt u ervoor zorgen dat iedere zorgverlener is onderworpen aan een onderzoek naar de achtergrond en referentie check. Bevestigen dat alle vereiste vergunningen en certificeringen zijn in goede orde.

•  Gebruik een verzorger uitzendbureau. Als u niet wilt dat al het werk en due diligence betrokken bij een zoekopdracht uitvoert, betaalt een agentschap te identificeren, te behouden en te begeleiden een verzorger voor u. Zorgverleners verstrekt door instanties zijn meestal opgeleid als assistenten van de verpleegster, maar kan ook worden geregistreerd verpleegkundigen (RN). Het agentschap zal de keuze van uw zorgverlener te maken uit het roster van beschikbare mensen. Echter, als u of de persoon te worden verzorgd zijn ongelukkig met de keuze, kunt u een andere optie aan te vragen. Het agentschap zal de werkgever de verzorger zijn. Je zal het agentschap betaalt ongeveer $ 20 per uur of meer voor de dienst. Sommige kosten voor reistijd. Sommige verzekeringen, met name "langdurige zorg" dekking, vergoedt u voor in-home care. Medicare dekt soms in de thuiszorg voor een korte periode.

•  Houd een close-up en persoonlijk gesprek met uw zorgverlener. Eerste indrukken duren over het algemeen. Hoewel niet verplicht door sommigen beschouwd, menselijke chemie is een element van de verzorger vergelijking voor velen - vooral die de zorg krijgt. Zodra u vertrouwd bent met de toekomstige huren, of de persoon die door het agentschap te voelen, moeten ze praten met de persoon die zij zullen zorg voor te zorgen dat ze het ook eens je de juiste persoon hebt.