Hoe te geïoniseerd water maken

Hoe te geïoniseerd water maken

Het proces van ioniserende water breekt de hydroxyl ionen, of negatief geladen waterstof moleculen, die optreden wanneer water door waterzuiveringsinstallaties. Een deel van het zuiveringsproces wordt het verwarmen van water en het toevoegen van chemische stoffen, die van nature verwijderen voorkomende alkalische mineralen. Dit zuiveringsproces kan worden overwonnen door ioniserende het water gezonde alkalisch niveau terug in het water te herstellen. Vijf methoden die u kunt ioniseren water worden besproken.

Instructies

Hoe te geïoniseerd water maken

•  Test de pH-waarde van het water dat je op dit moment te drinken om te bepalen of het tussen 8,0 en 10,0. Als het in dit bereik, heb je water geïoniseerd. Als het niet in dit bereik, zal je nodig hebt om het water ioniseren.

•  Sluit een water ionisator aan het aanrecht kraan en laat deze machine ioniseren het water voor u. Een water ionisator maakt gebruik van een laag voltage elektriciteit aan water zuurgraad te elimineren en verhoging van de alkalische of basis niveau van het water. Water ionisator machines zijn de meest dure en populaire optie voor ioniserende water.

•  Pass water wel bio-keramische filters om ioniseren water als een water ionisator is niet beschikbaar. Deze tweede optie gebruikt klei, steen en geselecteerde mineralen een magnetische resonantie creëren in het water zijn alkaline herstellen. Dit wordt bereikt door gebruik van klei met grote concentraties magnetiet en cobalt elementen.

•  Pass water door magnetische velden om de alkaliteit van het water te verhogen. Dit is een derde optie die je kunt bereiken door het aanbrengen van een uitwendige magnetische ionisator apparaat om waterleidingen. Deze apparaten worden gebruikt op waterleidingen die water leveren aan de woning en / of apparatuur.

•  Plaats alkalisch concentraat in een acht ounce glas water voordat je het drinkt. Deze vierde optie wordt alkalisch concentraat, die in vloeibare of tabletvorm is. Plaats twee druppels alkalische vloeistof of een alkalisch tablet in een glas water om het water ioniseren.

•  Pass water door middel van een batch-eenheid ionisator opnieuw te ioniseren water. Deze vijfde optie verwerkt één liter water per keer. Het proces maakt gebruik van elektrolyse en duurt gewoonlijk 15 minuten. Een typische batch-eenheid ionisator is de minst dure methode voor ioniserende water.

Hints

  • Geïoniseerd water wordt vaak aangeduid als zuurstofrijk water, Micro-Water, Licht Water, Miracle Water en Micro-geclusterde Water. Water ionisator machines zijn de meest voorkomende apparaat dat wordt gebruikt voor ioniserende water. De gemiddelde pH van geïoniseerd water is 9.0 (meer alkalisch dan normaal water) en de normale pH van het water 7,0 op een schaal van 1,0-14,0. Hieronder even wat is 7,0 aangeeft zuur in water, met 1,0 het meest zure. Een citroen heeft een pH van 3,0 en antacidum drugs hebben een pH van 8,5-9,0.
  • Wees voorzichtig wanneer u elektrische apparaten gebruiken rond water om elektrocutie te voorkomen. Geïoniseerd water mag nooit een pH-waarde van 10,0 overschrijden.