Hoe te gebruiken Ziekenhuisopname naar Boulimia Behandel

Hoe te gebruiken Ziekenhuisopname naar Boulimia Behandel

Boulimia nervosa, een eetstoornis gekenmerkt door binging en zuiveren gedrag, kan dodelijk in gevorderde gevallen zijn. Bulimisch gedrag kan het lichaam teisteren, waardoor dergelijke medische condities zoals uitdroging, ondervoeding, zweren, alvleesklier schade, hoge bloeddruk, diabetes en inwendige bloeden. Daarnaast kan boulimia klinische depressie veroorzaken en leiden tot suïcidaal gedrag. In ernstige gevallen kan ziekenhuisopname de beste manier om boulimia behandelen.

Instructies

Gebruik Ziekenhuisopname naar Boulimia Behandel

•  worden grondig lichamelijk onderzoek en psychiatrische evaluatie van de ernst van boulimia bepalen. Het moeilijker is om een ​​bulimisch eerste diagnose, aangezien normaal gewicht en uiterlijk wordt vaak gehandhaafd, in tegenstelling tot anorexia. Boulimia meeste schade wordt toegebracht aan inwendige organen, zal dus verschillende medische onderzoek nodig om een ​​juiste beoordeling te worden uitgevoerd.

•  Bepaal de juiste behandeling voor uw boulimia tijdens uw ziekenhuisopname. Antipsychotica en antidepressiva worden voorgeschreven als uw boulimia is verbonden met een persoonlijkheid of angststoornis. Prozac in het bijzonder effectief is gebleken bij de behandeling van boulimia zijn.

•  Vraag naar de voedingswaarde counseling uit een ziekenhuis diëtist die is specifiek opgeleid in eetstoornissen en cognitieve gedragstherapie (CGT). Voedingswaarde counseling kan een effectieve en praktische manier om attitudes en percepties aan te passen over het eten en om ongewenst gedrag snel te veranderen door middel van gedragstherapie zijn.

•  Blijf geconcentreerd en toegewijd aan uw herstel. Personen die ziekenhuisopname gebruiken om boulimia te behandelen hebben een hoge terugval als gevolg van de perceptie dat het ziekenhuis is een snelle noodsituatie "fix" om een ​​lange-termijn gedragsprobleem. Voordat u het ziekenhuis verlaat, regelen lopende behandeling voor uw boulimia, waaronder psychotherapie, voedingswaarde counseling en voorgeschreven medicatie.

•  Denk aan het bijwonen van een steungroep voor eetstoornissen nadat u uit het ziekenhuis worden ontslagen. Niet alleen is dit een betaalbaar alternatief voor de lange en potentieel dure sessies psychotherapie, maar het geeft je een kans om te horen hoe anderen omgaan met boulimia en zijn erin geslaagd in het overwinnen van deze aandoening.

Hints

  • De "zuivering" gedrag van boulimia nervosa kan op veel andere dan braken verschillende vormen aannemen. Zuivering kan worden bereikt door laxeermiddelen, klysma's, diuretica en zelfs overmatige lichaamsbeweging.
  • Vroege opsporing is de sleutel tot succes bij de behandeling van boulimia. Het negeren van de symptomen over een lange periode van tijd rechtstreeks van invloed op uw kans op herstel.
  • Wees voorzichtig bij de confrontatie met een bulimisch over de noodzaak van ziekenhuisopname. Gebruik een niet-beschuldigend aanpak en benadrukken uw zorgen over haar gezondheid.