Hoe te gebruiken Urineonderzoek naar Boulimia Detect

Hoe te gebruiken Urineonderzoek naar Boulimia Detect

Boulimia kan meerdere voedingstekorten veroorzaken bij patiënten. Een uitgebreid onderzoek worden gebruikt om te screenen voor alle mogelijke schade van de eetstoornis eenmaal is gediagnosticeerd. U kunt een urineonderzoek gebruiken om de schildklier en de nieren schade als gevolg van boulimia te detecteren. Het is een eenvoudige zaak met enkele belangrijke richtlijnen.

Instructies

Gebruik een urineonderzoek om Boulimia Detect

•  Krijg een urine monster van de patiënt. Vraag een ouder of verpleegkundige aan de patiënt die in acht te nemen en het verlaten van de badkamer om ervoor te zorgen dat het monster niet wordt geknoeid, maar zorg ervoor dat de privacy van de patiënt te respecteren ook. De test kan worden gedaan op een ander kantoor als locatie van de primaire arts niet is uitgerust om een ​​urineonderzoek uit te voeren.

•  Scherm het urinemonster voor rode en witte bloedcellen. Rode bloedcellen in de urine kan het resultaat van inspannende activiteit en witte cellen kan een interne infectie geven. Aanvullend bloedonderzoek kan nodig zijn om te controleren op bloedarmoede.

•  Kijk voor eiwitten en ketonen sporen tijdens het urineonderzoek. Deze stoffen zijn niet normaal in de urine en kunnen tekenen zijn van ernstige nierproblemen veroorzaakt door bulimisch gedrag. Zieke nieren zal ook sporen van suiker toe in de urine van de persoon.

•  Controleer de pH-waarde van de urine monster van de patiënt. Een normaal persoon heeft een pH die varieert gewoonlijk 5,5-7,5. Een lezing die buiten dit bereik kan een aanwijzing zijn van nierproblemen als gevolg van boulimia.

•  Onderzoek het soortelijk gewicht van de urine. Deze test zal de hoeveelheid vaste stoffen op te sporen in de urine en zal uitwijzen of boulimia veroorzaakt uitdroging.

•  Spreek met de patiënt over de urine-analyse resultaten en uitleggen hoe boulimia veroorzaakt problemen voor de zijn lichaam. Bepaalde medicijnen en een verhoogde hoeveelheid water kan de patiënt helpen voorkomen blijvende schade aan de nieren, maar bleef boulimia alleen maar erger.

Hints

  • Zorg ervoor dat de patiënt begrijpt de juiste manier om een ​​urinemonster te verzamelen. De meest nauwkeurige monsters worden genomen uit het midden van de urinestroom en niet het begin of einde.
  • Storing nieren als gevolg van boulimia kan ook leiden tot grote hoeveelheden van nitriet in de urine, die een urineweginfectie veroorzaken.
  • Bepaalde medicijnen en voedingsmiddelen, zoals vitamine B en bramen, kunnen de resultaten van een analyse van de urine scheef door het maken van de urine lijkt veel donkerder dan normaal.