Hoe te gebruiken Tribulus Terrestris

Punctie wijnstok, of Tribulus terrestris, heeft onlangs in populariteit zijn er in de natuurgeneeskundige wereld. Punctie wijnstok werd oorspronkelijk gebruikt in de traditionele geneeskunde van China, India en Griekenland. Recente studies met Bulgaarse atleten suggereren dat het kruid heilzame eigenschappen voor zowel mannen als vrouwen kunnen beschikken door haar vermogen om een ​​verhoogde productie van testosteron, DHEA en oestrogeen veroorzaken, volgens cvshealthresources.com. Tribulus terrestris is ook beschouwd als een kruid dat bruikbaar is voor het verlichten van menorragie is.

Instructies

•  Praat met uw arts om te bepalen of Tribulus terrestris zal werken voor uw huidige gezondheidstoestand. Tribulus terrestris is vooral nuttig voor de verhoogde productie van hormonen.

•  Neem een dosis tussen 85 en 250 mg drie keer per dag met voedsel.

•  Let op uw algehele gezondheid op tekenen van reacties op de toeslag. Als huiduitslag, netelroos, duizeligheid of andere vreemde reacties treden op binnen de eerste week van het nemen van tribulus terrestris staken het gebruik ervan.

•  Steile 4 eetlepels. van gedroogde tribulus terrestris kruid in 4 kopjes water gedurende 20 minuten. Zeef de thee en giet het in een container. Drink 1 cup vier keer per dag tijdens je menstruele cyclus bij menorragie verlichten.

•  Neem 1 theelepel. driemaal daags een Tribulus terrestris tinctuur optimale hormoonregulatie.

Hints

  • Raadpleeg altijd uw arts voor een juiste dosering en advies over andere gratis kruiden.
  • Zwangere en zogende vrouwen moeten punctie wijnstok niet nemen, omdat het hele doel in het lichaam is om een ​​verhoogde productie van hormonen, die zeer negatieve bijwerkingen voor vrouwen die zwanger zijn en borstvoeding kunnen hebben teweegbrengen.