Hoe te gebruiken Thermogenics

Thermogenics zijn een aantal voedingssupplementen die zijn geworven voor hun vetverbrandende eigenschappen. De theorie achter thermogene supplementen is dat de ingrediënten van uw lichaamstemperatuur om je meer energie te geven en snel verbranden vetcellen zal toenemen. Als u wilt thermogenics gebruiken als een manier om gewicht te verliezen, moet u eerst overleggen met uw arts.

Instructies

•  Blader door de verschillende soorten thermogene supplementen beschikbaar. U kunt kijken op de GNC website evenals Bodybuilding.com voor verschillende producten geëtiketteerd als thermogenics. Top verkopers behoren Xenadrine, GNC Burn en Revolution-Thermogenic Push.

•  Lees de ingrediënten van de thermogenics vóór gebruik van het product. Samen met kruidenextracten, zoals paardebloem wortel, groene thee en hoodia, thermogene supplementen bevatten vaak een hoog gehalte aan cafeïne.

•  Neem halve voorgestelde dosis voor de eerste week van gebruik. Om te testen op gevoeligheid voor de ingrediënten in het supplement, gebruik dan een halve dosis voor de eerste week. Als u nog geen bijwerkingen, zoals duizeligheid, prikkelbaarheid, hartkloppingen en hoofdpijn, kunt u uw verbruik te verhogen om de normale hoeveelheid voorgesteld op het etiket van de fabrikant. Je moet van plan om de thermogene capsules in de ochtend.

•  Drink veel water, terwijl je thermogenics gebruiken. Je moet een minimum van 8 glazen water per dag te drinken bij het nemen van het supplement.

•  Pas uw dieet en lichaamsbeweging plan. Als je gewicht wilt verliezen, moet u meer dan alleen vertrouwen op een aanvulling doen. Van plan om uit te snijden vet voedsel en suikerhoudende snoep. De meeste van uw maaltijden zou moeten worden gemaakt van mager vlees, groenten en fruit. Plan ten minste 30 minuten dagelijks oefenen.

Hints

  • Vergeet niet om in gedachten te houden dat de vetverbrandende eigenschappen van thermogenics zijn niet geëvalueerd door de FDA.