Hoe te gebruiken supplementen om de ziekte van Menière Behandel

Hoe te gebruiken supplementen om de ziekte van Menière Behandel

De ziekte van Menière is een medisch raadsel. De precieze oorzaak is niet bekend, maar veel deskundigen geloven dat het gevolg is van vocht gevulde kamers in het binnenoor, die periodieke aanvallen van duizeligheid veroorzaken. Er zijn vele factoren die bijdragen aan de symptomen, de ernst en succesvolle behandeling. Samen met de juiste voeding en lichaamsbeweging, kunnen supplementen helpen het lichaam te herstellen van de natuurlijke balans.

Instructies

•  Hebben mangaan niveaus gecontroleerd door een medische of natuurgeneeskundige arts. Vermoed wordt dat een tekort aan mangaan kan veroorzaken Menière. Als aanvulling wordt voorgesteld, 5 mg per dag is een veel voorkomende dosis voor volwassenen. Gebruik mangaan niet op hetzelfde moment als calcium, verspreiden de twee supplementen enkele uren apart overdag.

•  Gebruik chroom om te helpen bij het ​​regelen van de bloedsuikerspiegel, die vaak hoog bij mensen met de ziekte van Menière zijn. Hoog insulinegehalte aantasting circulatie van vitaal belang om zuurstofrijk bloed levering aan het oor en andere lichaamsdelen. Volwassenen kunnen nemen tussen de 200 en 1000 mcg per dag.

•  Verbetering van de bloedcirculatie met co-enzym Q10, die ook ondersteuning voor het immuunsysteem. Volwassenen kunnen 100 mg per dag of zoals voorgeschreven op het etiket te nemen.

•  Ondersteuning van het zenuwstelsel met een vitamine B-complex, volgt u de aanwijzingen op de verpakking voor de juiste dosering. Lees het etiket, indien een formule bevat niacine (B3), neem het niet als u een leverziekte, jicht of hoge bloeddruk. Voeg extra B6 100-mg doses tweemaal per dag naast de B complex. Dit ondersteunt het zenuwstelsel en vermindert vochtophoping.

•  essentiële vetzuren Nemen om metabole stoornissen te corrigeren. Deze omvatten sleutelbloem, lijnzaadolie en visolie. Dit co-enzym / antioxidant regisseert calorieën naar de productie van energie en uit de buurt van vet productie, en het ondersteunt de normale range bloedsuiker en de effecten op het zenuwstelsel.

•  Verlicht de symptomen van vertigo aanvallen met behulp van Cocculus Compositum door Hiel Inc Deze formule kan helpen met de frequentie en intensiteit van vertigo aanvallen en symptomen. Neem per pakket instructies. Zie onderstaande bronnen voor de website.

Hints

  • De volgende voedingsmiddelen moet worden vermeden om de symptomen van de ziekte van Menière te verminderen: transvetten, gefrituurd voedsel, zout, iets met MSG, alcohol, suiker, in enige vorm of iets met cafeïne. Het eten van alleen laag-glycemische voedingsmiddelen helpt bloedsuiker pieken te voorkomen. Een lijst van voedingsmiddelen en hun glycemische niveaus is te vinden op de website in Resources vermeld.
  • Vermindering van stress en angst is nuttig bij het beheer van de ziekte van Menière, omdat stress en angst zijn belangrijke triggers.