Hoe te gebruiken Schildklier Tests om Boulimia Detect

Hoe te gebruiken Schildklier Tests om Boulimia Detect

De schildklier bevindt zich in de buurt van de adamsappel en speelt een essentiële rol in het metabolisme van je hele lichaam. U kunt schildklier testen gebruiken om boulimia en schade te detecteren aan de klier zelf.

Instructies

Gebruik Schildklier Tests om Boulimia Detect

•  Kijk voor algemene tekenen van problemen met de schildklier in het gedrag van de patiënt. Hypothyreoïdie kan zwakte en vermoeidheid veroorzaken. Vaak hypothyreoïdie poging van het lichaam om het metabolisme te verlagen in een poging ondervoeding en zeldzaam maaltijden bestrijden.

•  Gebruik radioimmunoassay (RIA) tests om de niveaus van de T4 hormoon geproduceerd door de schildklier te controleren. Deze gemeenschappelijke schildklier test kan een uitstekende manier om de functie van de klier te controleren zijn, maar sommige geneesmiddelen kunnen interfereren met de resultaten.

•  Controleer de niveaus van de T3-hormoon dat de schildklier maakt door het gebruik van RIA testen. De klier maakt ongeveer 20 procent en 80 procent T3 T4, maar sommige omstandigheden alleen invloed op de productie van T3. Zelfs als T4 productie normaal is, moeten deze tests worden gedaan, zodat je een totaal beeld van de functie van de schildklier.

•  Vergelijk de hormoonspiegels tegen de verwachte niveaus van productie leeftijd en grootte van de patiënt. In het algemeen kan boulimie hyperthyreoïdie, zodat de T3 en T4 tests bovengemiddelde hoeveelheden van de hormonen vertonen.

•  Gebruik een jodiumopname scan om absorptie problemen die kunnen worden veroorzaakt door boulimia te detecteren. De jodium absorptie wordt gemeten in de loop van enkele minuten en boulimiepatiënten verwachting lager dan normale absorptie vertonen, die een symptoom van hypothyreoïdie zijn. Om nauwkeurige resultaten te leveren, moet deze test worden uitgevoerd terwijl de patiënt heeft een lege maag.

•  Neem een schildklier scan om een nauwkeurig beeld van de schildklierfunctie van de patiënt te creëren en te kijken voor eventuele schade veroorzaakt door verhongering. Een radio-isotoop moet worden gebruikt om dit type scan, en aangezien jodium gewoonlijk wordt gebruikt, kan deze scan worden gedaan op hetzelfde moment als een jodium opname test.

•  Overweeg controle productie van de thyrotropine (TSH), die de thyrotropine de hypofyse. Bij ernstige of chronische boulimia, kan de productie van TSH beperkt en de patiënt behandeling nodig om de normale metabole niveaus herstellen.

Hints

  • De schildklier vaak verandert haar reguliere gedrag als gevolg van een verminderd voeding aan boulimia. De beste manier om problemen met de schildklier te verhelpen is om de eetstoornis direct te behandelen.
  • Schildkliertests steeds nauwkeuriger, maar twee of meer tests zijn algemeen nodig om problemen goed waarnemen.