Hoe te gebruiken Orthotics te behandelen Cerebral Palsy

Hoe te gebruiken Orthotics te behandelen Cerebral Palsy

Orthesen, ook wel orthesen, worden vaak gebruikt om de mogelijkheden van een persoon die hersenverlamming (CP) te verhogen. Orthotics zijn braces, spalken en soms werpt dat een persoon kan gebruiken om de spieren te rekken of zelfs te remmen bepaalde bewegingen of posities. Kinderen met cerebrale parese meestal gebruik van orthesen van jongs af aan.

Instructies

Gebruik Orthotics te behandelen Cerebral Palsy

•  Maak een afspraak met uw huisarts om te bepalen of steunzolen effectief behandelt het soort motorische stoornissen u worden geconfronteerd. Niet alle mensen met een hersenverlamming noodzaak om beugels te gebruiken.

•  Maak een afspraak met een gerespecteerd orthopedisch instrumentmaker, een professional die ontwerpt verschillende soorten beugels en spalken. Hij zal de notities van uw arts te gebruiken en neem metingen om een ​​orthese die zal behandelen uw individuele symptomen te creëren.

•  Draag de brace zoveel mogelijk eenmaal goed gemonteerd, zelfs tijdens het slapen, indien mogelijk. Dit is vooral belangrijk voor jonge kinderen, zodat ze kunnen wennen aan het gevoel van nieuwe positie het getroffen lichaamsdeel's.

•  Woon fysieke therapie sessies om te leren hoe de mobiliteit te verhogen, terwijl het gebruik van de steunzolen. De combinatie van fysiotherapie en eventueel noodzakelijke beugels of andere apparatuur kan sterk verbeteren van de mogelijkheden van een persoon met CP.

•  Reinig uw bretellen met warm water en milde zeep op een zachte doek. Dit zal ervoor zorgen dat ze in goede conditie blijven. Deze apparaten zijn meestal gemaakt van leer, metaal, kunststof of een combinatie van de drie materialen.

•  Houd een dicht oog op de conditie van de huid die in contact komt met de brace. Irritatie zoals roodheid, blaren of open wonden kan erop wijzen dat de brace past niet op de juiste manier of dat het moet worden schoongemaakt.

•  Schedule periodieke afspraken om de steunzolen te laten controleren. Uw arts of orthopedisch instrumentmaker zal zien dat uw steunzolen worden zowel volbrengen wat ze verondersteld worden en nog steeds goed passen. Kinderen die snel groeien zal moeten worden gemeten voor de nieuwe apparatuur van tijd tot tijd.

Hints

  • Overweeg doneren ontgroeid orthesen aan anderen die ze kunnen gebruiken. Een veel voorkomend type brace is de enkel-voet orthesen (AFO). Veel kinderen gebruiken AFO's en als ze groeien, moeten ze worden uitgerust voor een groter formaat. Doneren AFO's die u niet meer gebruikt kunnen meebetalen om de hoge kosten in verband met steunzolen.