Hoe te gebruiken Oefening om nuchter te blijven

Hoe te gebruiken Oefening om nuchter te blijven

Een verstandige oefening regime kan een waardevol onderdeel van een plan om nuchter te blijven. Oefening geeft hetzelfde gevoel van welzijn dat mensen vaak proberen door het gebruik van alcohol te krijgen. Afgezien van de psychologische voordelen, oefening helpt herbouwen van een gezond lichaam na de slopende effecten van alcoholgebruik en terugtrekking. Voor alcoholisten en verslaafden, een oefening plan maakt trainen onderdeel van een gezonde, sobere levensstijl in plaats van een nieuwe obsessie.

Instructies

Oefening gebruikt om nuchter te blijven

•  Praat met uw arts over uw oefening plannen. Dit is standaard advies, maar het geldt meer als u onlangs gestopt met drinken. Het is niet ongewoon voor een nieuw nuchter persoon ondervoed en significante spiermassa te hebben verloren. Dit geldt zelfs als je te zwaar bent. Lever, nieren, maag of hart problemen komen vaak voor, ook. Als je lichamelijk afhankelijk van alcohol, werd terugtrekking zeer belastend voor je lichaam. Medische begeleiding is altijd aanbevolen tijdens en na alcohol terugtrekking.

•  Stel een korte-termijn doel van de oefening die je gemakkelijk kunt bereiken en schrijf het op in een notitieboekje Dit kan zo simpel zijn als een dagelijkse wandeling rond het blok zijn. Vergeet niet dat u herstellend bent van een ziekte en de verleiding weerstaan ​​om een ​​slecht gevoel over uw niveau van fitness.

•  Oefening zelfs wanneer je geen zin in hebt. Dit is wanneer je het meest nodig hebt. De endorfine je lichaam maakt tijdens intensieve lichaamsbeweging verhogen je gevoel van welzijn. Oefening helpt je ook om opnieuw gezond slaappatroon. Deze beide bijdragen tot geestelijke stabiliteit en nuchter blijven. Log je dagelijkse oefening in een notebook.

•  Plan verhoogt in de duur en de intensiteit van je workout voor drie weken. Schrijf deze neer in een notebook. Maak de verhogingen bescheiden. Je zult sterker snel voelen, maar in de eerste maanden na het krijgen van sober je lichaam is bijzonder gevoelig voor pijn in de gewrichten en overbelastingsletsels.

•  Volg uw oefening plan als je het hebt geschreven. Maak het eenvoudig maar gemakkelijk om te vergeten wanneer je nuchter bent geweest een tijdje en zijn zich beter te voelen. Verhoog uw workouts alleen zo veel als je van tevoren hebt besloten. Dit is belangrijk voor het houden van uw lichaamsbeweging gezond en niet obsessief.

•  Blijf oordeelkundig uit te oefenen. Het is een goed idee om te gaan voor een run aan het eind van elke dag in plaats van te ontspannen met een drankje. Echter, het is niet goed om je lichaam met overmatige lichaamsbeweging te benadrukken om hoog van de loper te krijgen. Om ervoor te zorgen dat je verblijf op het juiste spoor te oefenen, praten over je training en soberheid plan met uw arts op een regelmatige basis.

Hints

  • Woon de Anonieme Alcoholisten (AA) bijeenkomsten. Hoewel zelfhulp technieken zoals oefenen, eten en regelmatig slapen zijn een integraal onderdeel van een goede soberheid plan, doen ze niet vervangen groep ondersteuning. Ze zijn altijd effectief bij gebruik samen met een bewezen 12-staps werkwijze.
  • Oefening kan een dwangmatige gewoonte vergelijkbaar met alcohol of andere chemische afhankelijkheid geworden. Als je angstig worden wanneer je een training missen, of als je begint om letsel of andere gezondheidsproblemen als gevolg van de uitoefening lijden, overleg dan met uw arts over.