Hoe te gebruiken Natuurlijke Antihistaminica om stuifmeel allergieën te behandelen

Hoe te gebruiken Natuurlijke Antihistaminica om stuifmeel allergieën te behandelen

Allergieën voor pollen kan problematisch op een mooie lente en de zomer dag. Als u liever niet gebruikelijk drugs gevonden, kunt u ook proberen over de toonbank natuurlijke antihistaminica om stuifmeel allergieën te behandelen.

Instructies

•  Brandnetel is een kruid gebruikt in heel Europa voor pollenallergie. Neem 500 mg drie keer per dag om pollenallergie weg te houden.

•  te ontdoen van uw pollenallergie en het verbeteren van je geheugen op hetzelfde moment. Ginkgo Bilbo verbetert niet alleen het geheugen, maar het is ook een zeer effectieve natuurlijke antihistaminica om stuifmeel allergieën te behandelen ook. Neem 60-240 milligram per dag.

•  Quercetine een natuurlijke stof die ook geven opluchting voor pollenallergie. Maar als je al die andere kruiden die quercetine bevatten, zoals brandnetel, niet nog een dosis te nemen. Indien allergische problemen voor pollen zijn slechts geringe, probeer foo dat van nature heeft quercetine in hen, zoals groene thee en paarse druiven.

•  Als u het gevoel een pollen aanval op of weet u buiten in een veld de hele dag proberen te eten wat lijnzaad of neem wat visolie pillen zijn. Fax zaad en visolie helpt bevrijdt het lichaam van gifstoffen.

Hints

  • Zoek naturen Antihistaminica aan pollenallergie Behandel bij lokale reformwinkels.
  • Wanneer pollen telling is hoog en je hebt kant geweest, kan uw huis te beschermen tegen pollen door het veranderen van uw kleding, en het nemen van een douche om je lichaam te ontdoen van zoveel stuifmeel mogelijk.
  • Bij het naar buiten gaan om te werken in de tuin te doen rechtstreeks zet een beetje vaseline onder je neus. Dit zal val de pollen en te voorkomen dat het krijgen van in je longen. Een masker en / of zonnebril met wrap around bruist werk wonderen, maar mogelijk niet geschikt voor alle situaties.
  • Neem altijd contact op met uw arts voordat u medicijnen voor zijn advies. Pollenallergie kan gevaarlijk zijn.