Hoe te gebruiken Low Dose Naltrexone voor Multiple Sclerose

Low Dose Naltrexone of LDN, is een veilige en effectieve alternatieve behandeling voor multiple sclerose. LDN werkt ziekteprogressie stoppen door het verbeteren en versterken van het immuunsysteem. Duizenden mensen wereldwijd succes gebruikt lage dosis naltrexon om de progressie van alle vormen van multiple sclerose stoppen, en in veel gevallen, verlichten of elimineren dagelijkse symptomen. LDN wordt gewoonlijk gebruikt in combinatie met dieet veranderingen en andere alternatieve behandelingen voor multiple sclerose. Lage dosis naltrexon kan niet worden gebruikt met het CRAB drugs door conventionele artsen voor MS voorgeschreven.

Instructies

Getting LDN

•  Praat met uw arts over een lage dosis naltrexon. De meeste mensen hebben meer geluk krijgen van een recept van hun huisarts dan hun neuroloog.

•  Neem het recept om een goede compounding apotheek. LDN wordt gemaakt door verdunnen onverdund naltrexon in de juiste sterkte tabletten. Volle sterkte naltrexon komt in tabs 50mg. Mensen met multiple sclerose te nemen tussen 3 mg en 4,5 mg elke avond.

•  Als u een recept niet kunt krijgen van uw arts, te overleggen met een van de vele artsen bekend dat een lage dosis naltrexon aan mensen met multiple sclerose voorschrijven. U kunt deze artsen vinden door deelname aan een LDN support lijst en gewoon vragen om de informatie.

•  In het geval u niet beschikt over een LDN deskundig arts in uw omgeving, kunt u de volledige kracht naltrexon bestellen bij een van de vele online apotheken.

•  Bij gebruik onverdund naltrexon, meng 1 50mg tab met 50 ml water tot een oplossing van 1 mg naltrexon per 1 ml gedestilleerd water vormen. Goed schudden, en in de koelkast bewaren. Gebruik je afdruipselglas te meten de exacte hoeveelheid medicijnen die u nodig hebt.

Inname van Low Dose Naltrexone

•  Ideaal dosering bij de behandeling van multiple sclerose is 4,5 mg, ongeacht of die met spasticiteit betere resultaten bij de lagere dosering 3,0 mg hebben. Het wordt aanbevolen dat mensen met MS beginnen met 3,0 mg en langzaam werk tot 4,5 mg, omdat vanaf de hogere dosering stijfheid en andere MS-symptomen verergeren.

•  Begin met het nemen van 3,0 mg elke avond voor het naar bed gaan. Of het gebruik van samengestelde tabletten of vloeibare LDN, drink dan een vol glas water met me lage dosis naltrexon. Ga door met 3,0 mg gedurende 1-4 weken. Als u bijwerkingen van stijfheid, of slaapstoornissen ervaren, niet de dosering verhogen tot bijwerkingen verdwijnen.

•  Wanneer bijwerkingen afnemen, verhogen de dosering met 3,5 mg elke nacht. Blijven voor 1-4 weken, dan verhogen tot 4,0 mg gedurende 1-4 weken, tot slot, te verhogen tot 4,5 mg en deze dosering te handhaven.

•  Houd een symptoom log. Volg alle multiple sclerose symptomen en LDN bijwerkingen, dus u kunt in één oogopslag zien hoe de lage dosis naltrexon effecten u.

•  Overleg met uw arts of apotheker over elke dosisverhoging.

Bijwerkingen en hoe ermee om te gaan

•  Veel mensen ervaren tijdelijke slaapstoornissen met LDN. Rusteloosheid, slapeloosheid, levendige dromen komen vaak voor. Als het mogelijk is, van plan om een ​​dutje te doen tijdens de dag, gehydrateerd te blijven en zoeken naar manieren om uw stress en activiteitenniveau te verlagen als slaperigheid wordt het een probleem. Slaapstoornissen duren slechts een paar dagen tot een week, bij de meeste mensen.

•  Detox reacties zijn ook vaak voor. Zoals de LDN werkt om uw immuunsysteem te verbeteren, kan uw lichaam beginnen om zichzelf te ontdoen van slapende virussen en bacteriën. Dit is normaal. Drink extra vloeistoffen, rust, en aandacht besteden aan uw dieet om te helpen uw lichaam te voltooien haar werk.

•  Spaticity of stijfheid van de spieren is een probleem in een klein percentage van de mensen die LDN beginnen. Als u meer dan 3,0 mg nemen, verminderen uw nachtelijke dosering terug naar 3,0 mg totdat de stijfheid afneemt. Als u al 3,0 mg, probeer dan een warm kompres of een milde pijnstiller om de stijfheid te verlichten. Als stijfheid niet binnen een paar weken doet verdwijnen, raadpleeg dan uw arts, apotheker of LDN steungroep.

•  Spierpijn kan een probleem in de mensen voor wie lage dosis naltrexon werkt goed zijn. Deze mensen hun dagelijkse activiteiten te verhogen zonder het te beseffen, en de ervaring spierpijn of vermoeidheid. In dit geval, vertragen een beetje en toename activiteit langzaam, waardoor uw lichaam de tijd om te wennen aan de nieuwe energie-niveau.

•  Neem uw ​​LDN steungroep, apotheker of LDN geïnformeerde arts als u bijwerkingen ervaart u niet zeker weet hoe om te gaan met, of heb je een stijging van de MS-symptomen.

Hints

  • Als het maken van uw eigen LDN, zeker gekoeld te houden. Sommige mensen snijden de tablet in tweeën en los op in 25 ml gedestilleerd water.
  • Neem een ​​lage dosis naltrexon elke nacht.
  • Ideale dosering tijd is 23:00-1:00.
  • Heeft alcohol of opiaten bevatten medicijnen niet gebruiken tijdens het gebruik van een lage dosis naltrexon.
  • Gebruik geen hoge doses steroïden medicijnen, zoals prednison, terwijl het nemen van LDN.
  • Terwijl de meeste mensen waarom probeer LDN ervaring symptoom reductie, vergeet het belangrijkste doel van een lage dosis naltrexon is om progressie van de ziekte te stoppen.