Hoe te gebruiken Logopedie te behandelen Cerebral Palsy

Hoe te gebruiken Logopedie te behandelen Cerebral Palsy

Mensen die een cerebrale parese (CP) hebben vaak moeite met het gebruik van hun gezichtsspieren. Soms is dit type stoornis belemmert normale slikken functie en vocale ontwikkeling. Logopedisten gebruiken logopedie om deze stoornissen te behandelen en het verbeteren van de communicatie, of het nu door middel van spreken, ondertekenen of het gebruik van elektronische communicatiemiddelen.

Instructies

Gebruik Logopedie te behandelen Cerebral Palsy

•  Begin logopedie zo snel mogelijk als uw kind is gediagnosticeerd met cerebrale parese op jonge leeftijd. Kinderen met CP neiging langzamer-dan-normale verbale ontwikkeling laten zien, zelfs als hun CP symptomen zijn mild.

•  Deel uw zorgen over het eten van problemen van uw kind met de toespraak patholoog. Veel van de kleine spiergroepen gebruikt in het eten zijn dezelfde die wordt gebruikt voor het praten. Hij kan beginnen om deze problemen in sommige van de eerste therapie behandelen.

•  Houd een spiegel voor het gezicht van het kind tijdens de behandeling, zodat ze de juiste plaatsing van haar tong en lippen voor bepaalde geluiden kan zien. Het kan meer nuttig zijn voor haar om te zien hoe ze in feite maakt de geluiden in plaats van alleen maar kijken naar de mond van de therapeut.

•  Ontwikkel een meer uitgebreide woordenschat met een persoon die al goed spreekt. Maak een lijst van woorden die belangrijk zijn in de dagelijkse activiteiten van het kind zijn. Oefenen met deze woorden op de juiste wijze bij elke sessie.

•  Ontdek alternatieve manieren van communicatie met een persoon die niet kan spreken, maar toch heeft de intellectuele capaciteit om te communiceren. Een klein kind kan een foto board of computer-gebaseerde steun die hem in staat stelt om te wijzen op het idee dat hij wil uitdrukken gebruiken. Een ouder kind of volwassene die een goede handbediening heeft kunnen leren om gebarentaal te gebruiken.

•  Leer gebarentaal je voor dat is de primaire manier waarop uw kind communiceert. Hoewel u mondeling uw kind kan spreken, zal je nodig hebt om gebarentaal te begrijpen om te weten wat ze tegen je zegt. Uw plaatselijke bibliotheek moet boeken die gebarentaal te leren hebben.

Hints

  • Het is belangrijk om te onthouden dat de meeste mensen met hersenverlamming fysiek kan worden uitgeschakeld, maar hebben een normale cognitieve functie. Het kan zeer frustrerend willen communiceren maar dat kunnen mondeling doen. Het zien van een counselor die gespecialiseerd is in deze zaken kan worden geadviseerd als een persoon toont abnormaal hoge niveaus van frustratie en woede.