Hoe te gebruiken Knoflook te behandelen verkoudheid

Hoe te gebruiken Knoflook te behandelen verkoudheid

Knoflook wordt aangeprezen verschillende antivirale, antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen die gunstig in de preventie en behandeling van verkoudheid kunnen bezitten. In feite, is knoflook gebruikt in medische praktijken eeuwen in Azië. U kunt het gebruiken om een ​​aantal symptomen van verkoudheid te verlichten.

Instructies

Gebruik Knoflook ter voorkoming van verkoudheid

•  Gebruik knoflook voordat u een koud begin te voelen. Knoflook verbruik kan helpen stimuleren het immuunsysteem om u te houden van het krijgen van een verkoudheid. Wanneer de symptomen verschijnen, kan een knoflook supplement of thee ziekte-bestrijdende vermogen van uw lichaam te stimuleren en kalmeren uw keelpijn en hoesten.

•  Consumeren tussen 1 en 2 hele teentjes knoflook per dag. Terwijl je bent vrij om meer te gebruiken, zal dit bedrag van knoflook waarschijnlijk geven u alle immuunsysteem voordelen die u nodig hebt om verkoudheid te behandelen.

•  Neem een grote dosis knoflook supplementen wanneer je voelt dat de symptomen van een verkoudheid opkomen. Sommige deskundigen zijn van mening dat als je een mega dosering van knoflook te nemen bij de eerste tekenen van een verkoudheid of griep, kunt u de ernst en de duur van de symptomen te verminderen.

Bereid Knoflook thee te behandelen verkoudheid

•  Hak een teentje knoflook in zeer fijne stukjes. Door dit te doen, je bent de allicine in knoflook die de koude virus te bestrijden activeren.

•  Voeg de fijngehakte knoflook aan kokend water. Laat het steil voor een paar minuten.

•  Laat de thee afkoelen voordat je het drinkt. Echter, voor de smaak redenen, probeer het niet te laten krijgen koud. Het zal beter een beetje warm in plaats van koud proeven.

•  Drink een kopje per dag tijdens de koude en griep seizoen of wanneer de symptomen verschijnen.

Hints

  • Als u de symptomen van een allergische reactie op knoflook, die jeuk, huiduitslag, indigestie en overmatige winderigheid omvatten, stop je knoflook behandelingen onmiddellijk en neem contact op met uw arts. In zeldzame gevallen kan de blootstelling aan allicine in zeer allergische mensen een reis naar de eerste hulp nodig. Als ademen moeilijk wordt of je hebt een onverwachte astma-aanval, bel de ambulance of ga naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis voor behandeling.