Hoe te gebruiken Knoflook om hoest te behandelen

Hoe te gebruiken Knoflook om hoest te behandelen

Als onderdeel van de groeiende trend naar natuurlijke en homeopathische behandeling, zijn meer mensen omarmen knoflook en zijn geneeskrachtige eigenschappen in plaats van toevlucht te nemen tot de synthetische drug behandelingen. Knoflook is gebruikt om hoest, bovenste luchtweginfecties en andere veel voorkomende kwalen te behandelen.

Instructies

De behandeling van milde tot ernstige Hoest met knoflook supplementen en Thee

•  Gebruik knoflook om hoest geheel te voorkomen. Door gebruik te maken van het immuunsysteem stimuleren eigenschappen in knoflook, kunt u mogelijk om te voorkomen dat naar beneden met een koude volledig.

•  Eet rauwe knoflook op een regelmatige basis als je kunt. Dit zal u voorzien van de maximale voordelen voor de gezondheid.

•  Neem een knoflook supplement als onderdeel van uw dagelijkse gezondheid regiment. Veel mensen maken gebruik van een combinatie van supplementen met vitamine C, echinacea, lysine en knoflook om het immuunsysteem te laten functioneren op maximale capaciteit.

•  Gebruik knoflook te hoesten en keelpijn te behandelen wanneer ze verschijnen. Hoest veroorzaakt door irritatie van het slijmvlies van de slokdarm kan effectief worden behandeld met een basis van knoflook theedrank die de pijn verzacht en vermindert de ontsteking.

Maak een Knoflook-Based Tea een Hoest Verzacht

•  Kook water zoals u zou doen aan een thee van te maken.

•  Chop of gehakt de knoflook dus dat is erg fijn.

•  Voeg de gehakte knoflook aan het hete water. Laat de knoflook te steil voor een aantal minuten, zodat u een goede, sterke brouwsel kan krijgen.

•  Zeef de gehakte knoflook en laat de thee afkoelen gedurende enkele minuten. U kunt drinken warm, maar het is het beste als lauw geserveerd.

•  Geniet van het rustgevende gevoel als je de knoflook thee te drinken. De effecten ervan kan meteen worden opgemerkt. Unlike over-the-counter keel zuigtabletten die gewoon verdoven de keel, wordt uw knoflook thee daadwerkelijk verminderen van de ontsteking van het weefsel. De ernst en de duur van de symptomen drastisch verminderd.

Hints

  • Voorkomen koude en hoesten door het maken van knoflook een deel van je dagelijks leven. Als je niet genieten van de smaak of geur, kunt u altijd proberen een knoflook supplement, hoewel de voordelen voor de gezondheid zijn niet zo krachtig als geheel knoflookteentjes.
  • Bij het nemen van knoflook supplementen, let op tekenen van bijwerkingen. Terwijl knoflook allergieën zijn niet zo vaak voor, ze kunnen zeer ernstig zijn als ze niet onmiddellijk aangepakt. Als u roodheid en jeuk op de huid of een duidelijke stijging van maagproblemen na het nuttigen van knoflook, raadpleeg dan uw arts. Hij kan je testen om te bepalen of u allergisch bent voor allicine, het belangrijkste ingrediënt in knoflook zijn.