Hoe te gebruiken intraorale camera's

Met de toevoeging van een intra-orale camera (IOC) om uw praktijk, kan geval acceptatie tarieven stijgen. Sinds de komst van intraorale camera's in 1987, artsen in staat om de patiënt wat zij in de mondholte tonen. Terwijl iedereen heeft tuurde in hun eigen mond, nooit eerder elk detail is zo groot gemaakt en duidelijk, zodat tandheelkundige professionals om hun patiënten op te voeden.

Instructies

Met behulp van de intraorale camera voor Tandheelkunde

•  Leg aan de patiënt uit dat uw praktijk maakt gebruik van een intra-orale camera. Laat zien hoe de camera werkt en voor te bereiden op elke diagnose wordt u uitleggen aan de patiënt te documenteren.

•  foto's van de gebieden van het tandvlees tijdens de parodontale onderzoek naar zwelling, infectie of recessie te tonen. IOCs zijn instrumenteel in het verkopen van cosmetische tandheelkunde, omdat ze je in staat stellen om de patiënt wat een specifieke aandoening eruit ziet van dichtbij in helder licht te laten zien.

•  Maak foto's van vlekken en cariës als presenteren "voor" shots. Deze foto's niet alleen ten goede aan de patiënt, maar ook dienen als een goede documentatie van patiëntendossiers. In sommige gevallen kunnen foto's het verschil tussen de aanvaarding of de weigering van een verzekering betaling te doen, en ze kunnen altijd aanvullen patiënt röntgenfoto's te factureren wanneer verzekeringsmaatschappijen.

•  Onderzoek de mondholte voor voorzorgs- symptomen die een gezondheidsrisico kunnen wijzen en te documenteren door middel van foto's. Neem fotografisch bewijs van mogelijke symptomen die kunnen vroege klinische indicaties van orale kanker, nierziekte, boulimia, of andere ziekten die in de mondholte. Periodontale ziekte, die meestal pijnloos in het begin, kan duidelijk worden aangetoond door het gebruik van een IOC.

•  Converse met de patiënt met betrekking tot uw diagnoses, en back-up van elke diagnose met een foto uit te leggen aan de patiënt hoe u uw conclusie. Leg uit wat er kan gebeuren als de aandoening niet wordt behandeld. Het hebben van een verzameling van foto's van geavanceerde omstandigheden en hoe ze eruit zien kan zeer effectief in het geval acceptatie zijn.

•  Druk op een aantal van de foto's voor de patiënt naar huis te nemen, in het bijzonder van de dringende omstandigheden behandeling nodig. Uitprinten andere foto's voor uw patiëntendossiers, en veilig op te slaan. IOC-beelden kunnen later worden gebruikt om progressie te laten zien, en kan u helpen bewaken bepaalde voorwaarden in de mond. Als een van de voorwaarden wijzen op een medisch probleem, een arts raadplegen om te zien of verder onderzoek gerechtvaardigd is.

Hints

  • Leer uw mondhygiënist hoe u het IOC te gebruiken. Omdat de meeste van hun werk is het opleiden over mondgezondheid, 76 procent van hygiënisten geloven het gebruik van een IOC is een integraal onderdeel van het helpen van de patiënt inzicht te krijgen over orale voorwaarden, volgens Dental Economics magazine. Mondhygiënisten kunnen ook gebruik maken van de afbeeldingen om te overleggen met de arts, lang nadat de patiënt het kantoor heeft verlaten.
  • Niet alle intraorale camera's van dezelfde kwaliteit. Als het mogelijk is, ervoor te zorgen dat de camera je koopt werkt probleemloos met de dentale software die wordt gebruikt in uw praktijk. Een brug kan vaak helpen de twee te integreren, en vele populaire dentale software bedrijven zullen een lijst van bedrijven die camera's die integreren met hun software te vervaardigen leveren.