Hoe te gebruiken Honey te genezen littekens

Eeuwenlang honing is verondersteld om vele helende krachten bevatten. Een van de meest gekoesterde overtuigingen is dat honing heeft een sterke helende vermogen. In tegenstelling tot andere behandelingen, honing houdt het vocht goed. Door het bijhouden van de herstellende huid weefsel vochtig, honing helpt de huidcellen te regenereren en terug te keren naar normaal. Hier zijn een aantal stappen die u kunt nemen om honing te gebruiken om uw littekens te helen.

Instructies

•  Was de wond met water en zeep. Laat de vlek drogen alvorens honing. Bereid vervolgens een gaasje gelijk aan de grootte van de wond.

•  Breng 1-2 theelepels honing aan het gaas. Verdeel de honing dun om het gaas te dekken. Er moet echter niet zo dun dat het uitdroogt zijn.

•  Leg het stuk gaas, honing kant naar beneden, op de wond. Stel het gaas zodat de gehele litteken is bedekt. Dit geeft je de meest hoeveelheid honing dekking te geven voor uw wond.

•  Leg een tweede laag van gaas naar beneden over je litteken. Op deze manier houdt de dressing droog, genieten van overtollige honing door het gaas. Breng een strook tape over het gaas, zodat het zijn plaats blijft zitten als het past haar helende kracht direct naar de gehavende gebied op uw huid.

•  Herhaal deze stappen om de 12 uur. Het is belangrijk dat de honing vervangen en regelmatig gaas om de huid te voorzien van de maximale genezing helpen. Houd dit schema gaan voor maximaal drie weken of totdat u vertrouwd genoeg bent met het resultaat. Uiteindelijk moet het littekenweefsel terug naar een normale kleur.