Hoe te gebruiken home remedies voor wratten

Hoe te gebruiken home remedies voor wratten

Ook bekend onder de medische term "verruca," een wrat is een kleine, goedaardige groei op de huid die wordt veroorzaakt door een virus in het humane papillomavirus (HPV) familie. Wratten komen vaak voor en zijn meestal pijnloos, tenzij dat dit op de voetzolen of een gebied van het lichaam dat voortdurend aangeraakt of stoten. Standaard medische behandelingen door artsen omvatten technieken zoals bevriezen (cryotherapie), verbranding (hyfercation), chirurgische excisie of injecteren, die pijnlijk kan zijn en zelfs littekens. Echter, er zijn een aantal home remedies voor wratten die u kunt gebruiken om uw wratten te behandelen.

Instructies

•  Breng vitamine A rechtstreeks op de wrat. Prik een gel capsule met een dosis van 25.000 IE vitamine A, en knijp de inhoud op de wrat. Wrijf dit in. Herhaal een keer per dag. Vitamine A is alleen succesvol als een huis remedie voor wratten wanneer het lokaal toegepast, in plaats van oraal in te nemen.

•  Bedek de wrat met duct tape om een ondoordringbare barrière. U kunt ook andere soorten niet-poreuze tape, zoals eerste hulp of medische tape, die verkrijgbaar is bij uw plaatselijke apotheek te gebruiken. Breng de tape precies over uw wrat, en laat het vervolgens op de klok rond voor drie tot vier weken. Verander het zo weinig als mogelijk. Deze methode werkt door het veranderen van de omgeving die de wrat gedijt in een die onvriendelijk.

•  Aankoop tea tree olie uit een health food store. Breng het eenmaal per dag op de wrat, totdat het weg is.

•  Breng vitamine C op de wrat. Crush een vitamine C tablet. Meng het met 1/4 theelepel water tot een pasta. Breng deze pasta op de wrat en dek deze af met een pleister. Verander dit een keer per dag. Het ascorbinezuur in Vitamine C helpt om de wratten veroorzaakt virus te doden.

•  Maak een pasta van het ene deel ricinusolie en een deel zuiveringszout. Breng dit twee keer per dag, te bedekken met een pleister. Doorgaan toepassing totdat het weg is. Castor olie is verkrijgbaar bij de meeste reformwinkels.

•  Bevochtig een watje met volle sterkte appelazijn. Leg de katoenen bal over de wrat en tape het af met een pleister of medische tape. Verander dit dagelijks totdat de wrat verdwenen is.

•  Snijd een ui dik, en regelen drie of vier schijfjes in een enkele laag in een schaal of bord. Strooi een theelepel zout over de uien en laat het 's nachts. Het zout trekt ui sappen, die je vervolgens moet worden toegepast op de wrat op zijn minst drie keer per dag.

Hints

  • Neem contact op met een arts of een andere daartoe bevoegde zorgverlener als de wrat of de omliggende huid wordt pijnlijk, ademt pus, zwelt of bloedt.