Hoe te gebruiken Home remedies voor sinus infecties

Veel mensen ziek worden als het weer verandert. Een van de meest voorkomende aandoeningen is een sinus infectie. Sinus infectie of sinusitis, is een ontsteking van de sinussen en de neus. Sinus infecties kan leiden tot hoofdpijn, druk in de ogen en de neus, hoesten, koorts, slechte adem, verstopte neus en loopneus veroorzaken. Mensen kunnen sinus infecties na een virus te ervaren zoals een verkoudheid of als gevolg van veel voorkomende allergenen. Schimmels zijn een andere oorzaak voor infecties van de sinussen. De beste zorg voor een sinus-infectie is de thuiszorg.

Instructies

Giet de sinussen.

•  Drink veel water. Hete thee met citroen of honing is groot, omdat het verzacht je keel terwijl je gehydrateerd. Ook drink veel appelazijn.

•  Gebruik stoom. U kunt een verdamper gebruiken. Het toevoegen van Vick zal helpen drain de sinussen sneller. Een van de meest populaire home remedies is om te proberen leunend over een kom met warm water. Zittend in een warme douche is ook een geweldige manier om het slijm los te maken en af ​​te voeren van de sinussen.

•  Houd uitoefenen. Oefening is groot omdat het releases adrenaline. Adrenaline zal bijdragen tot het verminderen zwelling van de sinussen, want het maakt de bloedvaten kleiner

Dunne het slijm.

•  Er zijn verschillende natuurlijke home remedies om dunne het slijm. U kunt grapefruit zaad extract, kaliumsupplementen, knoflook pillen nemen, en eet kruidig ​​voedsel. Al deze zou moeten helpen het verhogen van uw hersteltijd van de infectie.

•  Spoel uw neus uit. Neem een ​​theelepel keukenzout, twee kopjes warm water en een snufje zuiveringszout. Doe dit een klein glas, tilt je hoofd. Knijp één neusgat dicht en snuiven met de open neusgat. Snuit je neus, herhaal aan de andere neusgat.

•  Wis je neus uit. Dit is een ander groot huis remedie om dunne slijm. Neem een ​​ui en snijd het in tweeën. Magnetron het voor een ongeveer 15 seconden. Leg onder je neus.

•  Drink twee eetlepels rauwe azijn per dag totdat de sinus-infectie is verdwenen.

Hints

  • Blaas een neusgat op het moment. Dit zal bijdragen tot het verminderen van de druk een back-up in je neus.
  • Gebruik over-the-counter pijnstillers om pijnverlichting. U kunt gebruik maken van reguliere pijn verlicht, zoals ibuprofen, aspirine en naproxen kunnen pijn en ontsteking te verminderen. Probeer om paracetamol te vermijden, omdat het niet helpt zal de afname van zwelling van de infectie's.
  • Niet over het gebruik neussprays. Hoewel dit is een tijdelijke oplossing, kan herhaald gebruik daadwerkelijk kan leiden tot meer slijm.