Hoe te gebruiken home remedies voor oorontstekingen

Oorontstekingen zijn een veelvoorkomend en pijnlijk probleem, met name bij opgroeiende kinderen en zwemmers. Terwijl oorontstekingen worden vaak behandeld met recept antibiotica oordruppels, kan een paar huismiddeltjes werken net zo goed om pijn te verlichten, doden bacteriën en verlichten een oorontsteking.

Instructies

•  Meng gelijke delen van appel cider azijn en water, genieten van een katoenen bal en neer te zetten in het oor om schimmel, die een oorontsteking veroorzaakt doden. Laat de oplossing voor 5 minuten en vervolgens kantelt het hoofd, waardoor het oor uitlekken en droog het oor zoveel mogelijk zacht katoen. Azijn huismiddeltjes mag alleen worden gebruikt voor schimmel oorinfecties, zoals zwemmer het oor.

•  Gebruik tea tree olie home remedies voor bacteriële oorontsteking. Als u zeker weet dat de infectie is niet zwemmer het oor zijn, is de kans groot dat het een bacteriële infectie. Nogmaals, meng gelijke delen tea tree olie en water, te laten vallen in het oor en laten uitharden gedurende 5 minuten voor kantelen van de kop en aftappen het oor. Tea tree olie kan worden gebruikt op de wijze oorinfecties alle mogelijke voorkomen als u gevoelig voor hen, omdat het helpt om bacteriën te doden en droog de gehoorgang.

•  Plaats een paar druppels van knoflook extract in het oor om te helpen stoppen met de pijn en doodt bacteriën. Knoflookextract kan worden gekocht in de meeste reformwinkels of kruidenthee aanbod winkels en moeten op een koele, donkere plaats worden bewaard. Met het extract twee tot drie keer per dag, zodat het gedurende 3 tot 5 minuten instellen en dan kantelt het hoofd om alle vloeistof uit het oor afvoer.

•  Verwarm het oor, een van de meest voorkomende en effectieve manieren afwatering en pijn. U kunt een verwarmingselement gebruikt, magnetron a-rijst gevulde sok of zelfs gebruik maken van een warme kruik. Alleen van toepassing vuur gedurende 15 minuten per keer, drie tot vier keer per dag.

Hints

  • Plak nooit wattenstaafjes of andere voorwerpen in de gehoorgang in een poging om te drogen of reinigen van het oor. Gebruik een zachte katoen aan de oorschelp en kantel het hoofd om de drainage te bevorderen.