Hoe te gebruiken home remedies voor ADHD

Hoe te gebruiken home remedies voor ADHD

Home remedies voor ADHD kan zeer effectief zijn voor het beheer van deze veel voorkomende aandoening. Veel ouders merken improvemenst in het gedrag van hun kind door het maken van veranderingen in hun dieet. Dit werkt niet in alle gevallen, maar het is het proberen waard, omdat veranderingen in de levensstijl van de effectiviteit van medicatie en andere behandelingen voor ADHD kan verbeteren.

Instructies

•  Inclusief eiwit in het ontbijt en de lunch van uw kind. Verschillende studies suggereren dat eiwit is een van de meest effectieve home remedies voor ADHD. Volgens een studie aan het Massachusetts Institute of Technology, voedingsmiddelen met eiwit stimuleert de productie van dopamine en noradrenaline in de hersenen. Dit zijn natuurlijke stoffen die helpen een persoon gefocust blijven en alert. Om deze voordelen te krijgen, de meeste kinderen hebben tussen de 24 en 30 gram eiwit per dag. Een ounce van kaas, een ei, of een kopje sojamelk bevatten elk 7 gram eiwit.

•  Wees op de uitkijk voor voedsel gevoeligheden. Voedsel gevoeligheden kan verhogen de gedrags problemen bij kinderen met ADHD. Elimineer alle voedingsmiddelen die ervoor zorgen dat uw kind te handelen uit. Wilt u weten of uw kind gevoeligheden voor bepaalde voedingsmiddelen, moet je kind eten alleen voedsel dat niet waarschijnlijk ervoor zorgen dat ze hyper geworden. Dit kan onder meer kip met rijst, appels, bananen, appels, wortelen en broccoli. Voeg dan een voedsel op een dieet van uw kind waarvan u denkt dat de oorzaak van hun gedragsproblemen. Als het gedrag niet verandert in twee weken, probeer dan een andere voeding, en herhaal het proces. Als uw kind wordt overactief, dan weet je welke voedsel dat ze gevoelig zijn.

•  Gebruik visolie om uw kind te helpen gefocust blijven. Uit onderzoek blijkt dat meervoudig onverzadigde vetzuren kan helpen verlichten van de symptomen van ADHD. Experts zeggen dat visoliesupplementen een gram omega-3 vetzuren kan leiden beter gedrag bij kinderen. Het kan ook het verbeteren van hun vermogen om zich te concentreren, wat kan leiden tot verbeteringen in de spelling en lezen. Resultaten kunnen meestal worden gezien binnen de drie maanden.

•  Laat uw kind mediteren. Meditatie helpt de rechter en linker hemisfeer van de hersenen te synchroniseren. Dit helpt bij het verbeteren van denken en redeneren. Het heeft ook een kalmerend effect en op de lange termijn, verbetert het vermogen van een persoon om geconcentreerd te blijven.