Hoe te gebruiken home remedies te verhogen vrouwelijke libido

Hoe te gebruiken home remedies te verhogen vrouwelijke libido

Een lage vrouwelijke libido kan worden veroorzaakt door een aantal factoren, zoals stress, gebrek aan lichaamsbeweging, ongezonde voeding, bepaalde medicijnen en hormonen. Antidepressiva kunnen uw libido te verlagen en maken het moeilijk om zelfs gewekt. Een laag libido kan je huwelijk pijn doen, omdat het geslacht speelt een belangrijke rol in een goede relatie. Viagra voor vrouwen is nu op de markt, maar het kan te duur voor de meeste mensen. In plaats van geld te besteden aan voorgeschreven medicijnen, waarom dan niet verhogen van uw libido op een natuurlijke manier door het gebruik van kruiden en supplementen, het eten van de juiste soorten voedsel en het uitoefenen? Er zijn eenvoudige en goedkope manieren om het libido van een vrouw verhogen zonder de aanleg van een grote som geld voor een recept.

Instructies

•  Eet rauwe oesters. Sommige mensen niet de zorg voor hen, maar als je kunt staan ​​om ze te eten, voeg een paar op uw dagelijkse voeding. Schrob de schelpen om vuil en bacteriën te verwijderen, open dan de schelpen en leg ze op wat ijs. Oesters zijn rijk aan zink, dat bekend staat om testosteron en spermaproductie bij mannen te verhogen. Probeer het eten van een paar rauwe oesters per dag en zien of het helpt bij het verhogen van uw seksuele drang.

•  avocado Voeg toe aan je dagelijkse voeding. Avocado hebben hoge niveaus van foliumzuur, vitamine B6 en kalium, die alle van groot belang voor vrouwelijke libido. Foliumzuur helpt metaboliseren eiwitten, vitamine B6 helpt bij het verhogen mannelijke hormoon productie en kalium helpt bij het reguleren van de vrouwelijke schildklier, die op zijn beurt helpt bij het verhogen vrouwelijke sex drive.

•  Eet meer asperges. Asperges is rijk aan vitamine E, die helpt stimuleren de productie van geslachtshormonen. Dit is goed voor zowel de vrouwelijke als mannelijke libido.

•  Eet een banaan elke dag. Bananen zijn rijk aan kalium en vitamine B, die belangrijk is in de productie van geslachtshormonen of testosteron. Bananen zijn ook zeer geschikt voor het verhogen van de energie.

•  vijgen toevoegen aan uw dieet. Vijgen zijn rijk aan aminozuren, die vrouwelijke libido kan verhogen. Vijgen kunnen ook verhogen seksuele uithoudingsvermogen.

•  Snack op selderij gedurende de dag en deze toevoegen aan uw lunch. Selderij bevat androsteron, een reukloos hormoon dat vrijkomt door mannelijk zweet en naar verluidt gaat vrouwen op. Selderij is ook goed voor je en smaakt ook geweldig.

•  Eet eieren voor het ontbijt elke ochtend. Eieren bevatten vitamines B5 en B6, die helpen bij het bestrijden van stress. Ze helpen ook evenwicht hormoon niveaus, die belangrijk is voor een gezonde libido. Stress is een van de oorzaken van een laag libido, dus eet enkele heerlijke eieren voor het ontbijt op een dagelijkse basis.

Hints

 • Vis bevat talrijke B vitaminen, zoals B5, B6 en B12, die belangrijk zijn bij het gezond reproductief systeem. Zalm is de beste vis te eten om deze belangrijke vitamines.
 • Voeg wat basilicum om je eten aan vrouwelijke sex drive verhogen en helpen bij het verbeteren van de vrouwelijke vruchtbaarheid.
 • Bruine rijst, kaas en kalkoen zijn rijk aan zink. Zink is belangrijk houden testosteronspiegels omhoog en testosteron niveaus te regelen zowel de mannelijke als vrouwelijke libido.
 • Lever kan ook helpen bij het verhogen van het libido.
 • Aromatherapie essentiële oliën zijn effectief in het verhogen van vrouwelijke seksuele drang. Aromatherapie oliën moet worden verdund door de vervoerder oliën voor gebruik. Je kunt aromatherapie oliën gebruiken in uw bad of uw partner masseren ze op je lichaam. De geuren van aromatherapie oliën kan een afrodisiacum bij vrouwen.
 • Koffie kan helpen om zin in seks, want het verhoogt de energie.
 • Chocolade is een populair afrodisiacum, en smaakt ook geweldig.
 • Ginkgo, arginine, don quai en ginseng zijn kruiden die kunnen worden gebruikt om vrouwelijke libido. Ze kunnen worden genomen in te vullen formulier of gekookt in voedingsmiddelen. Don quai wordt ook wel "herb de vrouw", omdat het is gebruikt om overgangsklachten te behandelen.
 • Voldoende bewegen om stress te verlagen en handhaven van een gezond libido.
 • Niet gebruiken deze huismiddeltjes als u allergisch bent voor een van deze voedingsmiddelen of kruiden zijn. Als u een allergische reactie krijgt, raadpleeg dan onmiddellijk een arts.
 • Als u niet zeker bent van een aantal van deze huismiddeltjes, raadpleeg dan uw arts voordat u ze gebruikt.