Hoe te gebruiken home remedies te behandelen psoriasis op de hoofdhuid

Hoe te gebruiken home remedies te behandelen psoriasis op de hoofdhuid

Psoriasis van de hoofdhuid is een huidaandoening die zich (spontane remissie) kunnen wissen, maar het kan ook de behandeling vereisen. Hoofdhuid Psoriasis kan worden behandeld met behulp van een aantal huismiddeltjes:

Instructies

•  Tar, afgeleid van steenkool kan worden gebruikt om de snelle proliferatie van de huidcellen die de neiging te worden opgeschaald geassocieerd met psoriasis veroorzaken remmen. Het behandelt ook de jeuk en ontsteking symptomen die gepaard gaan met deze aandoening.

•  Appelciderazijn zowel ontsmettingsmiddel en anti-inflammatoire, waardoor bacteriële infecties van laesies in de hoofdhuid, alsmede ontsteking. Meng gewoon een deel azijn met een deel water en breng het aan de hoofdhuid met een washandje.

•  Psoriasis verbetert over het algemeen met de blootstelling aan de zon, met dank aan UV-stralen. Je moet echter voorzichtig over de risico huidkanker te zijn, en gebruik zonnebrand op huid die aangetast door psoriasis.

•  Los sommige Dode Zee zout in een liter water en gebruik het als een spoeling voor je haar. U kunt ook mengen in uw shampoo of conditioner.

•  Karnemelk gebruikt als een kompres op de hoofdhuid kan rustgevend voor psoriasis. Het helpt ook om karnemelk te nemen als een vast onderdeel van uw dieet.