Hoe te gebruiken hangt

Afhankelijk is, een absorberend ondergoed gedragen door mensen met blaasproblemen die hun plassen kan controleren. Gelukkig, de producten zijn er om volwassenen te blijven droog en gaan over hun dagelijks leven, zonder zich te bekommeren over het per ongeluk lekken. Kennen en begrijpen hoe je gebruiken hangt kan helpen die een beetje extra hulp nodig hebben, wanneer de blaas toont tekenen van veroudering of andere gezondheidsproblemen. Hangt zijn redelijk comfortabel en zal niet laten zien door middel van kleding indien correct gebruikt.

Instructies

•  Gebruik de pads voor milde plassen problemen. De pads zijn dikker dan een liner en elke maat heeft een andere dikte. De meeste kussens kunnen worden ingebracht in de onderbroek, tussen de benen.

•  Gebruik de voeringen voor bescherming, voor het geval dat. De liners hebben een kleverige band die hecht aan de onderbroek en zijn vergelijkbaar met inlegkruisjes vrouwen dragen voor lichte dagen van hun menstruatiecyclus.

•  Gebruik de slips als onderkleding in plaats van uw gewone ondergoed. Deze slips hebben tape tabs aan beide zijden, zodat u ze kunt bevestigen voor een goede pasvorm. Voor degenen die niet willen liners of pads, de slips zijn gewoon wat ze nodig hebben.

•  Gebruik de gordel schilden in je ondergoed voor extra bescherming. Deze schermen hebben een absorberend centrum met een riem die snuggly past rond de taille.

•  Gebruik de pull-ups voor incontinentie. De pull-ups fungeren als onderkleding onderbroek dus niet nodig. Deze pull-ups hebben elastiek benen en passen snuggly.