Hoe te gebruiken Goat Milk om het immuunsysteem te verbeteren

Hoe te gebruiken Goat Milk om het immuunsysteem te verbeteren

Geitenmelk heeft vele voordelen voor de gezondheid, want het bevat meer mineralen, eiwitten en verteringsenzymen dan koemelk. Geitenmelk is ook een soortgelijke structuur als de moedermelk, waardoor het veel makkelijker voor mensen om te verteren, zelfs als ze zijn lactose-intolerant of ademhalingsproblemen. Het drinken van geitenmelk kan enige invloed hebben op de verhoging van de immuniteit van een persoon te hebben wanneer regelmatig dronk, maar weinig wetenschappelijke studies bewijzen dat geitenmelk de immuniteit als geheel zal verbeteren.

Instructies

•  Vervang alle inname van koemelk met geitenmelk. Geitenmelk is makkelijker te verteren voor zowel kinderen als volwassenen en heeft vele gunstige eiwitten, vitaminen en mineralen die gunstig zijn voor het menselijk immuunsysteem.

•  Geef geitenmelk voor zuigelingen in plaats van koemelk of zelfs in poedervorm formule. Geitenmelk bevat alle voeding van het gezonde groei van kinderen zonder extra toeslagen ondersteunen volgens een 1981 onderzoek dat geleid door Dairy Industries International. Geitenmelk is makkelijker voor zuigelingen te verteren en is een levensvatbaar alternatief voor gepoederde formules.

•  Drink geitenmelk de natuurlijke accumulatie van chloor, fluor en silicium in het lichaam. Chloor en silicium natuurlijk vechten kiemen en bacteriën, en fluor kan helpen voorkomen dat diabetes, volgens een studie gepubliceerd in 2000 door Nature's Prescription Milk.

•  Drink geitenmelk regelmatig te helpen bij de bestrijding van een aantal ziekten, zoals tuberculose en HIV. Geitenmelk bevat veel natuurlijke antistoffen die de immuniteit van het lichaam te verhogen.

•  Beperk de inname van alle melk, met inbegrip van geitenmelk. Hoewel geitenmelk vele gezondheids- en immuniteit voordelen, kan de aanwezigheid van teveel lactose en zuivel in het menselijke lichaam, een negatief effect op het immuunsysteem. Eet veel verse groenten en fruit in combinatie met geitenmelk voor een algemene en blijvende immuniteit boost.