Hoe te gebruiken Fluoxetine naar Boulimia Behandel

Hoe te gebruiken Fluoxetine naar Boulimia Behandel

Fluoxetine, beter bekend als Prozac, is bewezen buitengewoon effectief in het behandelen van mensen die lijden aan boulimia, een eetstoornis gekenmerkt door binging en zuiveren patronen te zijn. Fluoxetine behoort tot de SSRI (selectieve serotonine heropname remmer) familie van antidepressiva en is een van de meest voorgeschreven geneesmiddelen in de wereld. Door overleg met een zorgverlener, kunt u bepalen of u fluoxetine gebruiken om uw boulimia behandelen.

Instructies

Gebruik Fluoxetine naar Boulimia Behandel

•  Plan een overleg met een zorgverlener om te bepalen of fluoxetine voor u geschikt is. Een diagnose van boulimia nervosa is meestal opgebouwd uit zowel een psychologische evaluatie en een lichamelijk onderzoek om te achterhalen of er sprake is van schade aan inwendige organen. Fluoxetine zal alleen worden voorgeschreven na een grondige beoordeling van uw lichamelijke en emotionele toestand is afgerond.

•  Meer informatie over de mogelijke bijwerkingen van fluoxetine voordat u deze aan boulimia te behandelen. Deze bijwerkingen zijn hoofdpijn, koorts, misselijkheid, diarree, constipatie, slapeloosheid, brandend maagzuur en epileptische aanvallen. Bijwerkingen zoals diarree kan ook compliceren de uitdroging die vaak wordt veroorzaakt door boulimia, dus zorg moet worden genomen om voldoende te drinken tijdens het gebruik van fluoxetine.

•  Combineer uw gebruik van fluoxetine met een soort van gedragstherapie of psychotherapie voor de beste resultaten in de behandeling van uw boulimia. Met behulp van antidepressiva om een ​​psychische stoornis te behandelen, zoals boulimia alleen dient als dekmantel voor de symptomen. Alleen door middel van verschillende praten therapieën kunnen de onderliggende oorzaken van het zelfdestructief gedrag worden aangepakt en geëlimineerd.

•  Beweeg regelmatig wanneer u fluoxetine nemen om boulimia te behandelen. Veel oefeningen zoals yoga, tai chi, rekoefeningen, wandelen en diepe ademhalingsoefeningen helpen ook om serotonine niveaus te verhogen in de hersenen op dezelfde manier fluoxetine doet. Bovendien blootstelling aan zonlicht verhoogt ook serotonine, dus uitoefenen buiten indien mogelijk.

•  Vermijd het verminderen of stoppen van uw voorgeschreven dagelijkse dosering van fluoxetine zonder streng toezicht van uw arts. Ontwenningsverschijnselen, zoals verwardheid, misselijkheid, hoofdpijn en depressie kan optreden als het geneesmiddel niet langzaam over een periode van 1 tot 2 weken wordt verminderd.

Hints

  • Veel verzekeringsmaatschappijen zullen niet betalen voor het voorschrijven van medicijnen voor de behandeling van boulimia tenzij Prozac is eerst geprobeerd, vanwege de hoge slagingspercentages.
  • Fluoxetine kan seksuele disfunctie veroorzaken zoals erectiestoornissen, een onvermogen om een ​​orgasme te bereiken en een duidelijke afname van de seksuele drang. Overweeg het effect van fluoxetine zou kunnen hebben op uw interpersoonlijke relaties alvorens het.