Hoe te gebruiken De Birth Control Patch


Als u overweegt om uw opties met betrekking tot geboortebeperking de orthoevra patch ook wel bekend als de geboortebeperking patch kan een optie voor u zijn. Zoals bij de meeste types van anticonceptie is het belangrijk om de bijwerkingen van anticonceptie pleister en de voordelen kennen. Dit artikel zal je leren hoe je de anticonceptiepleister en gebruiken hoe je een goede beslissing over uw anticonceptie opties maken.

Instructies

•  Om te bepalen of de orthoevra patch is de juiste anticonceptie optie voor u is het belangrijk om een open discussie met uw arts te hebben. U moet uw arts te praten over de bijwerkingen van de anticonceptiepleister, evenals de voordelen. Je moet ook je eigen onderzoek met betrekking tot de orthoevra patch.

•  Als u besluit dat de orthoevra patch is het type van anticonceptie u wilt gebruiken heb je twee opties met betrekking tot wanneer u begint met behulp van de patch. U kunt beginnen met het gebruik van de anticonceptie pleister op de eerste dag van je menstruatie of op de eerste zondag na je menstruatie begint.

•  U moet een plek te kiezen op je lichaam om het de orthoevra patch toe te passen. U kunt de geboortebeperking patch op uw bovenlichaam, buik, buitenkant van de bovenarm, of de billen. U moet de pleister elke week naar een andere locatie op uw lichaam.

•  Zorg ervoor dat de huid schoon en droog is en breng de patch. Druk stevig op de patch om te controleren of deze goed toegepast. Breng de pleister niet te verwijderen totdat er een week is verstreken.

•  U zult uw pleister iedere week veranderen gedurende drie weken. De vierde week u geen geboortebeperking patch dragen.

•  Als u bijwerkingen van de orthoevra patch merken zorg ervoor dat u contact opnemen met uw arts om uw zorgen te bespreken.

Tips & Waarschuwingen

  • Altijd praten met uw arts over uw zorgen met betrekking tot anticonceptie of andere bijwerkingen.