Hoe te gebruiken Cocoa Butter op Incisies

Hoe te gebruiken Cocoa Butter op Incisies

Littekens zijn onmogelijk te ontdoen van volledig, maar ze kunnen minder toegankelijk met cacaoboter zijn gemaakt. Cacaoboter is een huid moisturizer die de huid zacht blijft. Het wordt ook gebruikt voor de behandeling van bepaalde huidaandoeningen, zoals striae, incisies en littekens. Cacaoboter is eenvoudig en snel door de huid opgenomen, het creëren van een beschermende barrière op de huid en het houden van het gehydrateerd. Crèmes en lotions die cacaoboter kunnen worden toegepast om incisies om hun uiterlijk te verminderen.

Instructies

•  Wacht tot de incisie wond te helen. Het genezen wanneer het roze, gesloten en vrij van bloed of infectie. Op dit punt kun je cacaoboter toe te passen.

•  Breng cacaoboter lotion of crème rechtstreeks op het litteken. Cacaoboter zal helpen hydrateren de huid, waardoor het litteken minder zichtbaar. Zorg ervoor dat bij het kiezen van de cacaoboter formule die cacaoboter is het belangrijkste ingrediënt. Indien mogelijk, te kiezen uit de biologische cacaoboter crèmes of die met pure cacaoboter.

•  Masseer de crème in het litteken zachtjes gedurende ongeveer 5 minuten in een cirkelvormige beweging met je vingers. Twee keer per dag herhalen.

Hints

  • Voorkom krassen op het litteken, die roodheid of zelfs bloedingen kunnen veroorzaken. Praat met uw arts als u jeuk na het gebruik van cacaoboter, of stoppen met het gebruik van het product te zien of u een allergische reactie op het had.