Hoe te gebruiken anti-schimmel medicijnen om autisme te behandelen

Hoe te gebruiken anti-schimmel medicijnen om autisme te behandelen

Er zijn aanwijzingen dat autisme wordt veroorzaakt door teveel schimmels of gist in de darmen. Veel mensen geloven dat het beperken van de groei van gist kan verbeteren gedrags-en gezondheidsproblemen in verband met autisme. Anti-schimmel geneesmiddelen en veranderingen in dieet worden vaak gebruikt om autisme en de symptomen. Lees verder om meer over hoe je anti-schimmel medicatie gebruiken om autisme te behandelen leren.

Instructies

Behandel Autisme Symptomen Met anti-schimmel medicijnen en dieet

•  Vraag uw arts over het gebruik van anti-schimmel medicatie zoals Difulcan (fluconazol), Nizoral, nystatine, Ketoconoscal of Flagyl (Metronidazol). Sommige anti-schimmel medicijnen effectief elimineren gist uit het lichaam binnen een tot twee maanden.

•  Vaststelling van een gist-vrij dieet de effecten van anti-schimmel medicijnen verbeteren. Plaatsvervanger van tarwe, haver en gerst met rijstproducten aan gluten, die een negatieve invloed kunnen hebben op het centrale zenuwstelsel te voorkomen.

•  Beperk de inname van suiker om de groei van gist vertragen.

•  Gebruik voedingssupplementen, zoals acidophilus verhogingen de aanwezigheid van microben of goede bacteriën, gisten die niveaus kunnen in evenwicht houden.

•  Vraag uw arts over te schakelen naar Amfotericine B na de eerste behandeling met een sterkere anti-schimmel medicijnen. Amfotericine B kan worden gebruikt voor een langere periode met minder risico op leverschade.

Herkennen en beheren van de symptomen van Excess gisten en schimmels

•  Beperk de inname van antibiotica bij baby's en jonge kinderen. Herhaalde blootstelling aan antibiotica kan doden microben in het spijsverteringskanaal, dat gist niveaus in balans te houden. Veel kinderen met autisme en hoge gist in hun systeem blootgesteld aan zware doses van antibiotica op jonge leeftijd, vaak tot oor infecties.

•  Weet dat de chronische problemen met de spijsvertering komen vaak voor bij kinderen met autisme en kunnen overtollige gist of schimmels betekenen. Door het behandelen van gist onbalans met anti-schimmel medicatie en dieet, veel bijwerkingen van slechte spijsvertering, zoals geïrriteerdheid, lethargie en ongemak, worden verbeterd.

•  Erkennen dat overmatig gist in het systeem, ook wel bekend als Candida overgroei kan een behoefte aan zoetigheid en koolhydraten veroorzaken. Mensen met Candida overgroei kan hoofdpijn, vertoning agressiviteit ervaren en kunnen gevoelig zijn voor huiduitslag zijn. Zij kunnen ook optreden in de war en hebben korte aandachtsspanne.

Hints

  • Gebruik spijsverteringsenzymen om te helpen met de opname van voedingsstoffen, en om te helpen af ​​te breken eiwitten in gluten en melkproducten.
  • Raadpleeg een arts voordat u een anti-schimmel medicatie. Langdurig gebruik van sommige anti-schimmel medicatie kan de lever beschadigen.
  • Bereid je voor op de symptomen te verergeren voordat ze onmiddellijk na het gebruik van anti-schimmel medicijnen voor de eerste keer te verbeteren. Gist wordt geëlimineerd tijdens de eerste paar weken, kan maagklachten, hyperactiviteit en prikkelbaarheid optreden.