Hoe te gebruiken Acai Berry voor Weight Loss

Hoe te gebruiken Acai Berry voor Weight Loss

Ik hoorde van een nieuwe superfood genaamd acai bessen die wordt gebruikt om gewicht te verliezen. Sinds ik ben altijd op hun hoede voor grote gewichtsverlies claims van bepaalde bedrijven, heb ik besloten om wat onderzoek te doen voordat ik eigenlijk sprong aan boord.

Het verdict? Ik heb ontdekt dat de açai-bes is gevuld met vitaminen en mineralen die kunnen helpen bij gewichtsverlies, het opbouwen van spieren en het verhogen van de totale energie-en is rijk aan antioxidanten, vetzuren, vezels en andere plantaardige stoffen die uw gezondheid kunnen verhogen.

Ik geloof niet dat de acai bessen bezit zijn van een "magische sleutel" die u zal helpen gewicht te verliezen, maar het zal helpen om je lichaam gezond. Als je lichaam gezond is en goed uitgebalanceerd, zal het gemakkelijker zijn om uw perfecte gewicht te bereiken.

Instructies

•  Koop verse, bevroren of gedroogde acai bessen als je ze kunt vinden. Of u kunt ze aanschaffen in deze vorm online. Aangezien het een voedselrijke voedsel, kunt u met het koken en voeg deze toe aan uw favoriete recepten. Het werkt goed als een graansoort topping, in muesli, smoothies, yoghurt, op low-fat ijs en in dingen zoals muffins en koekjes (zolang ze weinig vet).

•  Zoek acai in de vorm van een vloeibaar extract. Het voordeel van het nemen van acai in deze vorm is dat de voedingsstoffen super geconcentreerd zal zijn. Ook als u in een klimaat waar de acai bessen groeien niet woont, kan dit een goede manier om het zo fris en geconcentreerd mogelijk te krijgen.

•  Neem acai in capsule vorm. Capsules zijn goed als je wilt acai zo gemakkelijk mogelijk te nemen en toch de voordelen te ontvangen. Als je het een deel van je dagelijkse vitamine en mineralen regime te maken zal het gemakkelijker zijn om het consequent innemen.

Hints

  • Volg een gezond dieet en lichaamsbeweging om acai gebruiken om gewicht te verliezen op de meest gunstige manier.
  • Onderzoekers hebben geen sluitend bewijs dat de açai-bes bevat geen geheime gewichtsverlies gevonden. Het is echter rijk aan anti-oxidanten, zodat het eten van de acai bessen als onderdeel van een goed uitgebalanceerd dieet kan helpen je stress te af te weren, en de bescherming van uw cellen.
  • Neem contact op met uw arts om te controleren of het goed is voor u om acai nemen.