Hoe te gebarsten lippen te behandelen met behulp van Home Remedies

Hoe te gebarsten lippen te behandelen met behulp van Home Remedies

Gebarsten lippen pijn als glimlachen, het eten, het drinken en zo ongeveer alles wat te maken heeft met het verplaatsen van je lippen. Gekloofde lippen komen vaker voor in de wintermaanden vanwege de lage luchtvochtigheid. Onze lippen niet over de natuurlijke olie, maakt onze huid te beschermen tegen een droge huid. Gewoon door te proberen te grijnzen of lachen als je lippen zijn gesprongen kan kraken en pijn doen lippen.

Instructies

•  Gebruik een lippenbalsem met zonnefilter erin. De zon kan uitdrogen onze lippen en onze huid, zodat het gebruik van een lippenbalsem met zonnefilter zal helpen de behandeling van gebarsten lippen en voorkomt gesprongen lippen te voorkomen.

•  Draag elke dag een romige lipstick of lipgloss. De romige lipstick of lipgloss helpt kalmeren de lippen als ze schrale. Lipstick of lipgloss kan ook voorkomen gesprongen lippen, omdat het ondoorzichtig en helpt filteren harde licht.

•  Drink veel vocht elke dag op je lippen hydrateren van binnenuit. Het drinken van een aantal gram van het water om de paar uur kan gesprongen lippen verzachten en voorkomen gesprongen lippen in de eerste plaats.

•  Breng zinkoxide om je lippen elke avond voor het slapen gaan. Veel mensen hebben de neiging om te kwijlen in hun slaap die gebarsten lippen kunnen irriteren en gesprongen lippen. Zinkoxide fungeert als een barrière en beschermt de lippen tegen kloven van kwijlen.

•  Breng zak balsem voor je lippen die normaal wordt gebruikt door boeren om de uiers van een koe te kalmeren. Toepassen op uw lippen voor 1 tot 2 dagen en het moet helpen kalmeren gebarsten lippen. Uierzalf is te vinden op de boerderij aanbod winkels, dierenarts aanbod winkels, sommige apotheken en reformwinkels.

•  Neem een klein beetje olijfolie, genoeg om een schot glas te vullen, en toepassen op je lippen elke dag tot de gebarsten lippen genezen. U kunt blijven gebruiken zolang u wilt voorkomen dat gebarsten lippen terug te keren. U kunt ook de vlezige kant van een tomaat wrijven op je lippen als ze echt zijn schrale. Dit kan een beetje prikken dus gebruik het met de nodige voorzichtigheid.

•  Doe een beetje suiker op een helft van een citroen en wrijf het op je lippen. Solliciteer glycerine na dit te doen om de lippen gehydrateerd te houden. Dit is een simpele maar effectieve oplossing.

Hints

  • U kunt ook een klein beetje van 100 procent sinaasappelsap wrijven op je lippen elke dag. Dit kan afgedekt lippen beetje bij eerste branden maar is zeer effectief bij de behandeling gebarsten lippen. De jus d'orange moet verlichten de gebarsten lippen binnen 24 uur, zo niet dan is het proces herhalen totdat je lippen zijn beter.
  • Een klein stukje van een komkommer gewreven op je lippen kan ook helpen kalmeren pijnlijke, gebarsten lippen. De komkommer moet helpen kalmeren uw lippen onmiddellijk.
  • Solliciteer Aloë Vera om je gebarsten lippen en het moet hen onmiddellijk te kalmeren. Houd het toepassen van de Aloë Vera totdat je lippen worden genezen.
  • Gebarsten lippen kunnen besmet raken. Om besmetting te voorkomen, gelden een antibiotische zalf die gevonden kunnen worden over-the-counter bij uw plaatselijke apotheek.
  • Wees voorzichtig met een vitaminetekort. Als je niet genoeg vitamine B en ijzer te krijgen, kan het gebarsten lippen veroorzaken. Het beste ding om te doen is een multivitamine dagelijks.
  • Niet likken je lippen. Wanneer je je lippen likken je een vocht toe te passen, maar de lucht droogt snel het vocht en droogt de lippen, dus het veroorzaken van gesprongen lippen.
  • Kijk uit voor tandpasta, mondwater, en snoep omdat de smaakstof gesprongen lippen kan veroorzaken.