Hoe te Gaatjes natuurlijk vermijden

Hoe te Gaatjes natuurlijk vermijden

Iedereen weet hoe belangrijk poetsen, flossen en regelmatige tandheelkundige zorg zijn in de strijd tegen gaatjes. Voor de meeste mensen, deze routine methoden laten hun tanden holte-vrij. Anderen vinden dat ondanks goede mondhygiëne en hun meest gewetensvolle inspanningen kunnen Daardoor blijft holten voorkomen. Als u wilt dat de extra mijl te gaan en probeer een aantal nieuwe methoden voor het voorkomen van gaatjes natuurlijk, heb je veel mogelijkheden.

Instructies

•  Drink thee - het is een natuurlijke bron van fluoride, en het voorkomt tandplak en holte vorming. Volgens ABC News Gezondheid, onderzoek toont aan dat zowel de groene als zwarte thee remmen de groei van bacteriën.

•  Drink cranberry sap. Volgens de Bastyr Center for Natural Health in Seattle, tandheelkundig onderzoek geeft aan dat cranberrysap voorkomt bacteriën uit de vorming van een enzym dat het nodig heeft om te voeden met suiker, en het voorkomt ook dat bacteriën uit het vasthouden aan tanden en tandvlees.

•  Eet appels. Jason Goldberg, DDS, merkt op dat de hoge vezelgehalte in appels verhoogt speekselproductie en heeft daarom de neiging om suikers weg te wassen van je tanden. Het is een bijzonder goed idee om een ​​appel te eten na een maaltijd, als je niet kunt je tanden poetsen meteen.

•  Eet kaas. BBC News meldt dat tandheelkundige onderzoekers van Newcastle University ontdekten dat de hoge niveaus van calcium in kaas hebben de neiging om de tanden te harden, terwijl het verzachten is de eerste stap in verval.

Hints

  • De timing van uw maaltijden en snacks kan een verschil maken. Bijvoorbeeld, een patroon van eten grotere, minder frequente maaltijden is beter voor het voorkomen van gaatjes dan "grazing" patroon. Ook het eten van zoete lekkernijen bij de maaltijd is minder schadelijk voor de tanden dan ze te eten als stand-alone snacks.
  • Vermijd plakkerig of suikerhoudende voedingsmiddelen, die plaats kan bevorderen gaatjes te voorkomen.