Hoe te Flu Proof Your Place

Hoe te Flu Proof Your Place

Griepvirussen, of influenza, verspreid over een huishouden heel gemakkelijk. Griepvaccins voorkomen van de verspreiding van griep, maar ze kunnen niet tegen bepaalde stammen van de griep en zijn niet altijd direct beschikbaar voor de algemene bevolking. Ook is niet iedereen in aanmerking voor een griepvaccin krijgen. Als u de vangst van de griep, thuis blijven om te rusten en te voorkomen dat de verspreiding van het griepvirus aan anderen. Erkennen echter dat dit maakt uw huis een broedplaats voor het griepvirus. Om griepvirussen doden en voorkomen dat de verspreiding naar anderen in uw huis, uw handen wassen vaak en speciale maatregelen nemen om griep-proof uw huis.

Instructies

•  Desinfecteer bacteriën hot spots dagelijks; schoon telefoons, kinderspeelgoed, deurknoppen, gootstenen, afstandsbedieningen, aanrechtbladen en toiletten. Ontsmet desktops wekelijkse; desktops kan zelfs meer bacteriën dan wc-brillen hebben. Sanitize snijplanken na elk gebruik. Griepvirussen kan verspreiden door een object van een zieke persoon heeft gehoest op te raken, niesde op of zelfs aangeraakt

•  Reinig of vervang schoonmaakmiddelen regelmatig. Vervang of desinfecteren keuken sponzen om de paar weken; om een ​​spons te desinfecteren, plaats het in een magnetron voor een minuut of was ze in de vaatwasser. Ontsmet stofdoeken, vaatdoeken en dweilen na elk gebruik om te voorkomen dat de verspreiding rond de ziektekiemen die u probeert te reinigen.

•  Gebruik een luchtbevochtiger; bacteriën kunnen niet zo gemakkelijk gedijen met een verhoogde luchtvochtigheid. Clean individuele eenheden regelmatig en laat interne systemen jaarlijks onderhouden. Als de apparaten niet regelmatig worden gereinigd, kunnen ze eigenlijk kweken bacteriën.

•  Houd zeep en schoonmaakmiddelen bij de hand. Kies Schoonmaakmiddelen die zeggen "desinfecteren" of "zuiveren" rechts op het etiket; Deze producten zijn het best voor het doden van bacteriën. Kies antibacteriële handzeep. Het wassen van je handen vaak is de beste manier om griep te voorkomen, dus altijd genoeg zeep op de hand.

•  Wijzig keer per week uw lakens. Zelfs als ze er schoon, je lichaam werpt bacteriën op de lakens elke nacht. Wijzig lakens voor de kinderen nog vaker. Wees extra voorzichtig bij het hanteren van kleren en lakens van iemand met de griep; probeer niet om het materiaal te dicht bij uw lichaam te houden en was uw handen onmiddellijk na het plaatsen van kleren en lakens in de wasmachine.

Hints

  • Om de griep te voorkomen, overleg dan met uw arts over het ontvangen van een griepvaccin.