Hoe te Fix tandenknarsen

Hoe te Fix tandenknarsen

Tandenknarsen, medisch genoemd bruxisme, meestal geen ernstige complicaties veroorzaken. In sommige gevallen echter kan leiden tot spanningshoofdpijn, aangezichtspijn, kaakgewricht stoornis en schade aan de tanden. Veel strategieën kunnen helpen te stoppen met het slijpen uw tanden die grotendeels onder meer zelfzorg en indien nodig, apparaten die u kunt dragen 's nachts als tijdens de slaap tandenknarsen optreedt.

Instructies

•  Gebruik apparaten die je verhinderen slijpen je tanden 's nachts indien van toepassing. Uw tandarts kan op maat uitgerust mond bewakers of spalken, die u plaatst over de tanden te maken. U kunt ook de mond bewakers kopen over-the-counter, maar ze kunnen niet zo goed werkt als die speciaal gemaakt om uw mond passen.

•  Beheer stress, een veel voorkomende oorzaak van bruxisme. Goed stressmanagement technieken omvatten oefeningen, meditatie, yoga, diepe ademhaling en visualisatie. Probeer een of meerdere methoden en doen wat het beste werkt voor jou.

•  Vermijd voedingsmiddelen en dranken die kunnen bijdragen tot tandenknarsen, raadt WebMD. Deze omvatten cafeïnehoudende dranken, chocolade, alcohol en kauwgom.

•  Bevorderen ontspanning van de kaak. Als je merkt dat je je tanden te malen 's nachts, het aanbrengen van vochtige warmte aan de kaak spieren voor het slapen gaan kan helpen ontspannen hen. Kauw niet op non-food items zoals pennen en de wisser deel van een potlood. Oefen het plaatsen van je tong tussen je tanden met je lippen gesloten - deze positionering neemt spanning van de kaakspieren en voorkomt dat u slijpen uw tanden.

•  Experiment met biofeedback, raadt alternatieve geneeskunde expert Dr Andrew Weil. Deze techniek helpt je je bewustzijn en controle van de lichamelijke reacties, zoals tandenknarsen door het aanbrengen van sensoren op het lichaam dat fysiologische veranderingen te volgen en u op de hoogte door middel van visuele representaties of geluiden te verhogen. U kunt biofeedback beoefenaars of aankoop apparaten te bezoeken op uw eigen en volg de instructies op het juiste gebruik. Als u besluit om een ​​beoefenaar te bezoeken, op zoek naar iemand die de certificering van de Biofeedback Certification Institute of America heeft.