Hoe te Financieel Ouderenzorg at Home

Hoe te Financieel Ouderenzorg at Home

Zorg voor een oudere geliefde thuis is een alternatief veel gezinnen kiezen, versus het verplaatsen van een familielid in een verpleeghuis of zorgcentrum. Volgens Caregiver List, een senior gezondheid website, de kosten voor de in-home care gemiddelden tussen de $ 150 en $ 300 per dag --- die snel kunnen toevoegen. Leer hoe u financieel zorg voor een ouder familielid of vriend thuis met behulp van een verscheidenheid van financiële opties.

Instructies

•  Leer als er veteraan voordelen die beschikbaar zijn. Zowel veteranen en hun echtgenoten kunnen in aanmerking komen voor hulp en aanwezigheid Veteran's. Leren als de veteraan geserveerd in actieve dienst in oorlogstijd activiteit meer dan 30 dagen. Vind de veteraan DD214 of ontslagpapieren en bel de lokale Veterans Administration (VA) centrum. Spreken met een vertegenwoordiger voorafgaand aan het invullen van de papieren. Financiële vertegenwoordigers gespecialiseerd in VA voordelen zijn beschikbaar zonder kosten om te helpen met het invullen van de gedetailleerde papierwerk. Weet dat het maken van een fout bij het invullen van het papierwerk enkele maanden vertraging in de goedkeuring tijden kan veroorzaken.

•  Verkoop activa. Verhuren of verkopen van een huis als de senior persoon beweegt zich in met vrienden of familie. Bepaal welke items niet meer nodig. Bel ons lokale makelaars die gespecialiseerd zijn in senior en ouderen huizenverkopen. Werken met een bedrijf dat gespecialiseerd is in goed verkopen om meubels en voorwerpen krimpen.

•  Cash out een levensverzekering. Ontdek of uw geliefde heeft een up-to-date levensverzekering die kunnen worden verkocht. Neem contact op met het bedrijf geven het beleid en te informeren over de verkoop van het beleid voor een vast geldbedrag.

•  Huur een zorgverlener die ervaring in het werken met senioren heeft, maar niet over een medische achtergrond. Hoewel de verpleegkundigen en verzorgenden kunnen gespecialiseerd in gezondheid gerelateerde activiteiten, niet alle senioren medische hulp nodig. Begrijpen dat sommige senioren kan gewoon nodig helpen met wasserij, boodschappen doen of zelfs gezelschap. De tarieven voor in-home hulp zal waarschijnlijk minder met een at-home verzorger dan voor medisch personeel, die kunnen worden ingebracht als nodig zijn.

•  Geef je mening over elk type van de langdurige zorg verzekering de bejaarde persoon kan hebben. Laat de verzekering niet van uit alleen covers begeleid wonen of verpleeghuiszorg. Sommige beleidsmaatregelen kunnen dekken at-home hulp.

•  Breng voor een omgekeerde hypotheek. Gebruik de maandelijkse betalingen ontvangen van de hypotheek bedrijf te betalen voor in-home care. Gebruik de omgekeerde hypotheek betalingen tot VA uitkeringen of andere financiële hulp beschikbaar is.

•  Vraag om hulp van familieleden en vrienden die hulp kunnen bieden zonder kosten. Maak een schema om te helpen met sneeuwruimen, werken in de tuin, huishoudelijke taken en gezelschap. Pass over een lijst met telefoonnummers aan de senior dus hulp is altijd een telefoontje verwijderd.