Hoe te Fat & calorieën te tellen

Het tellen van calorieën en vet in je eten lijkt misschien moeilijk, maar het kan worden gedaan en wordt gemakkelijker met de praktijk. Een calorie wordt gedefinieerd als de energie die nodig is om de temperatuur van een gram water verhogen met één graad Celsius. Zo kunnen twee gram suiker temperatuur van 2000 gram water toenemen acht graden. De calorieën in het voedsel meet de energie in. Er zijn methodes om het tellen van calorieën en vet die u kunnen helpen bij het verliezen van gewicht.

Instructies

•  Bepaal je veel calorieën en vet in het voedsel dat je eet. Bijvoorbeeld koolhydraten gelijk aan 4 calorieën per gram, eiwitten gelijk aan 4 calorieën per gram, vet bedraagt ​​9 calorieën per gram en alcohol bedraagt ​​7 calorieën per gram. Vezel wordt niet verteerd en je kunt het aftrekken van de totale hoeveelheid koolhydraten.

•  Meet je eet met een maatbeker of voedsel schaal om het gewicht te berekenen in gram. Bijvoorbeeld een portie van kraakinstallaties 14 gram 70 calorieën. Een pakket heeft 32 porties. Je weegt ze op de schaal en het is 30 gram. Plaats de grammen en calorieën in deze vergelijking en het zal berekenen hoeveel calorieën was in de portie die: 30 gram --- (70 calorieën / 14 gram) = 150 calorieën

•  Bereken vetgehalte van voedsel door deze vergelijking. Vet gram x 9 / totaal aantal calorieën = percentage vet in de voeding. Bijvoorbeeld een portie van 8 chips komt overeen met 10 gram vet en bevat 450 calorieën (10x9) / 450 = 20 procent vet.

•  Gebruik een voeding calorie gids voor de calorieën en vet telling van nieuwe voedingsmiddelen te bepalen; sommige boeken zelfs een lijst van items in het restaurant ketens, omdat je geen voedsel kunt meten in een restaurant.

•  Noteer calorieën en vet dat je eet in een dagboek voedsel om u te helpen bij te houden als je probeert om gewicht te verliezen of gewoon wilt om gezonder te eten.