Hoe te Eye Tracking problemen op te sporen

Hoe te Eye Tracking problemen op te sporen

Eye tracking problemen die normaal aanwezig zijn bij jonge kinderen als ze beginnen te lezen. Zij kunnen klagen over wazig zien, langzaam lezen, hebben hoofdpijn en concentratieproblemen. Eye tracking problemen optreden wanneer de ogen niet goed te zetten om zich te concentreren op een enkel object. Een dergelijke eye tracking probleem wordt convergentie insufficiëntie. Het is belangrijk om u of uw kind de ogen gecontroleerd en gediagnosticeerd als je de visie van moeilijkheden.

Instructies

•  Zie de gaten professionele en bespreken met hem de visie problemen die u of uw kind heeft gehad. Hij verricht onderzoek op de ogen te controleren op problemen.

•  Laat uw arts naar een in de buurt van punt convergentie test uit te voeren. In een stoel zitten als uw arts neemt een voorwerp, zoals een kleine bal of penlight en begint om het naar uw gezicht te brengen. Uw arts langzaam brengt het voorwerp naar het gezicht totdat hij kan zien uw ogen niet aan elkaar richten.

•  Laat uw arts om een positieve fusional convergentie test uit te voeren. Lees brieven van een oog grafiek, terwijl u ze bekijkt door prisma lenzen. Uw oog professionele uitstraling op tekenen van toen dubbel zicht komt voor als je de letters te lezen. Deze tests helpen met uw arts een diagnose eye tracking problemen.

Hints

  • Zie een optometrist of oogarts wanneer het hebben van visie problemen zoals wazig, onscherp of dubbel zien. Uw kind kan moeite te hebben als hij houdt van boeken of speelgoed ongewoon dicht bij zijn gezicht, legt een hand over een oog tijdens het lezen of moeite heeft met het zien van de klas boord. Na het testen en de diagnose, uw arts begint de juiste behandeling voor de eye tracking problemen die u of uw kind heeft.