Hoe te Eye Symptomen van hoge bloeddruk Spot

Hoe te Eye Symptomen van hoge bloeddruk Spot

U kunt eye symptomen van hoge bloeddruk die niet worden veroorzaakt door een afzonderlijke oogaandoening. Hoge bloeddruk kan leiden tot symptomen, niet alleen met betrekking tot uw cardio-pulmonaire systeem, maar ook aan uw ogen veroorzaken. Volg deze stappen om te spotten, te diagnosticeren en te behandelen oog symptomen van hoge bloeddruk.

Instructies

•  LET OP ENIGE hoofdpijn of problemen met gezichtsvermogen.

Hypertensieve retinopathie kan worden veroorzaakt door hypertensie wanneer de bloedvaten in het netvlies gebied van het oog beschadigd en de ogen moeite concentreren als gevolg. Let ook op eventuele terugkerende ervaringen met hoofdpijn. Gewoon het nemen van ibuprofen om de pijn te verminderen en zwelling zal alleen maskeren het echte probleem.

•  te bepalen of u hypertensie.

Als u al gediagnosticeerd met hypertensie dan verder met stap drie. Zo niet, ga dan naar uw primaire arts en voor een check up. Als de diagnose vindt u instructies om hypertensie te verminderen ontvangen. Dit is cruciaal in de behandeling van uw oog problemen.

3 Zie Een optometrist OF OOGARTS.

Vraag uw arts om u te verwijzen naar een visie specialist om te bepalen of u ook hypertensieve retinopathie. De arts zal een combinatie kleurstof in het oog gebruikt en licht te bepalen in hoeverre schade reeds is opgetreden.

Zie tips en waarschuwingen hieronder.

Hints

  • Als u vermoedt dat u oog symptomen van hoge bloeddruk verminderen stress, natrium en vet inname in uw dieet en uw ogen te rusten tijdens het wachten om een ​​arts te zien.
  • Vermijd uitstellen professionele zorg. Oogletsel kan verergeren en worden permanent als hypertensie niet wordt behandeld.