Hoe te Eucalyptus Tick Repellent Zorg

Consumenten die zijn terughoudend om commerciële pesticiden, zoals DEET, te gebruiken op zichzelf of op hun honden kunnen wensen om zelfgemaakte eucalyptus teek afstotend proberen. Hoewel eucalyptus bomen groeien niet in de hele wereld, een aantal supermarkten en natuurlijke gezondheid winkels bieden hun essentie in de vorm van pure essentiële oliën. Preventie van door teken overgedragen ziekte vereist dat u uw huisdieren en zelf te controleren op teken na tijd doorbrengen buiten, omdat de werkzaamheid van tick insectenwerende middelen kunnen variëren.

Instructies

Eucalyptus Leaf Repellent

•  Kook 15-25 eucalyptus bladeren in een kwart van het water voor ongeveer 10 minuten. De auteurs van "Dead Slakken Leave No Trails" notitie die u kan nodig zijn om het aantal bladeren aan te passen, omdat de sterkte van de geur kan variëren tussen de eucalyptusboom.

•  Koel de inhoud tot kamertemperatuur.

•  Giet het afgekoelde water en blad mengsel door een zeef om de bladeren te verwijderen, en dan gooi de bladeren.

•  Giet de overblijvende vloeistof in een spuitfles gebruikt als nodig.

Etherische olie Repellent

•  Vul een spuitfles met vier gram gedestilleerd water.

•  Voeg tien druppels van eucalyptus of citroen eucalyptus essentiële olie, en sluit de fles. De Nationale Vereniging voor Holistische Aromatherapie raadt 10-15 druppels olie voor muggenspray, maar wilt u misschien om te beginnen met minder druppels en verhogen stapsgewijs om uw tolerantie passen voor de geur.

•  Schud de fles om de inhoud te mengen, en gebruik het middel als dat nodig is.

Hints

  • Blend eucalyptus olie met citronella-olie voor een extra-insect afstotende geur. Toepassen zelfgemaakte insectenwerende meestal commerciële insectenwerende middelen, indien nodig.
  • Geen essentiële oliën te gebruiken op of rond katten --- veel van hen zijn giftig voor katten. Heeft pure, onverdunde essentiële oliën niet van toepassing op uw huid, omdat ze irritatie kan veroorzaken. Geen essentiële oliën innemen zonder begeleiding van een arts, omdat ze schadelijk kunnen zijn. De Centers for Disease Control en Prevention mee dat de olie van citroen eucalyptus geldige testen niet heeft ontvangen als een afweermiddel buiten het gebruik van een werkzame stof in insectenwerende commercieel verkocht.