Hoe te eten psylliumschil

Hoe te eten psylliumschil

Psyllium is het zaad van de weegbree plant. Psyllium zaden bevatten een vezel genaamd slijm dat fluïdum in het spijsverteringskanaal absorbeert. Dit maakt de zaden zwellen, voegen bulk aan de ontlasting. Als de ontlasting wordt dikker, het drukt op de dikke darm wand, wat leidde tot de spiercontracties die de fysieke drang om te poepen te vergemakkelijken. Dit fysisch proces versnelt de natuurlijke eliminatie functie van het lichaam, waardoor psyllium een ​​effectieve, natuurlijke en niet verslavend laxeermiddel.

Instructies

•  Aankoop psylliumvezels in een supermarkt of drogist als het belangrijkste ingrediënt in over-the-counter bulk laxeermiddelen. Kopen gewoon psylliumvezels zonder suiker, kleurstoffen en smaakstoffen in reformwinkels.

•  Meet een eetlepel poeder psylliumschil en roer in een glas water of sap. Het slijm in duidelijke psyllium poeder is dik en geleiachtig. Psyllium heeft geen sterke smaak, maar vanwege de textuur, kan het beter verteerbaar toegevoegd vruchtensap zijn.

•  Volg met een ander groot glas water of sap. Het is belangrijk om minstens acht tot 10 glazen of 64 tot 120 gram per dag drinkt, vloeistoffen bij het nemen van psyllium. Om de slijmerige verbindingen te activeren, moet psyllium veel water, wat op zijn beurt zal bulk toe te voegen aan de ontlasting, versnellen de doorvoer ervan door de darmen te absorberen.

•  Herhaal tot drie keer per dag, altijd met veel water. Psyllium is veilig om te gebruiken voor langere tijd omdat, zoals met vezelrijke voedingsmiddelen, biedt een natuurlijke en nonaddictive bron van vezels.

Hints

  • Indien gevangen met vloeistoffen, kan psyllium een ​​harde obstructieve massa in het spijsverteringskanaal.
  • Laat psyllium niet in als je astma. Per ongeluk inademen van het poeder kan een astma-aanval veroorzaken.