Hoe te eten als een holbewoner

Hoe te eten als een holbewoner

Waarom zou iemand willen eten als een holbewoner? De reden is simpel: holbewoners hadden gezondere voeding die geen vitamine supplementen of ontgifting processen nodig was. Ze aten eenvoudige voedingsmiddelen en werden zelden geplaagd door voeding gerelateerde ziekten, zoals hoge bloeddruk, diabetes en hart-en vaatziekten. U kunt deze eenvoudige regels te volgen om te eten als een holbewoner.

Instructies

•  Eet veel vlees. Een voor de hand liggende nietje in het dieet van een holbewoner was vlees. Als u van plan bent om te eten als een holbewoner, omvatten alle soorten vlees in uw maaltijden. Vis, kip en rundvlees gaan nietjes in uw dieet te zijn.

•  Elimineer koolhydraten uit je dieet. Cavemen heeft toegang tot de vele hoge carb voedingsmiddelen die de meeste van onze voeding maken vandaag niet hebben. Plan om te stoppen met het eten van pasta, brood en aardappelen.

•  Vertrouw op verse groenten en fruit voor uw voedingsbehoeften. Bessen werden vooral genoten door holbewoners, samen met wortelgroenten, zoals rapen en wortelen.

•  Houd de noten bij de hand voor snacks. De meeste noten gegeten kan worden als u van plan bent om een ​​holbewoner dieet te volgen. De enige belangrijke uitzondering is peanuts.

•  Haal additieven zoals zout en suiker. Zout, suiker en boter werden niet gebruikt door holbewoners om de smaak van hun voedsel. In plaats daarvan gebruik maken van natuurlijke kruiden om de smaak van uw vlees.

Hints

  • Eten als een holbewoner heeft aan populariteit gewonnen na Ray Audette publiceerde het boek "Neanderthin." Dit boek geeft een dieter de kans om gewicht te verliezen door vast te houden aan het dieet de voorkeur van onze voorouders.
  • Praat met uw arts voordat u besluit om te eten als een holbewoner. Hij kan zorgen dat het niet een gezonde voedingswaarde dieet voor jou.