Hoe te Epididymitis behandelen met kruiden Remedies van het Huis

Hoe te Epididymitis behandelen met kruiden Remedies van het Huis

Epididymitis is een ontsteking van het gebied achter de testikel waarin het sperma wordt opgeslagen. Deze voorwaarde kan mild tot zeer pijnlijk zijn en het scrotum kan gezwollen, warm aanvoelt en rood worden. Het komt meestal plotseling, maar in zeldzame gevallen kan het chronisch kan zijn. Het wordt veroorzaakt door infectie.

Instructies

•  verlichten en genezing zag palmetto. Saw Palmetto is een kruid dat krachtige voordelen op het gehele voortplantingsstelsel uitoefent. Het is especillay gunstig voor de mannelijke genitaliën en specificially epididymitis.

•  Voer een warm zitbad met druppels jeneverbes om de symptomen van de infectie in verband met epididymitis verlichten.

•  Behandel Epididymitis met pulsatilla. Een gedroogde geneeskrachtige kruiden uit pasqueflower is gebruikt om reproductieve stoornissen bij mannen en vrouwen te behandelen. Het is nu onder intense studie voor de behandeling van epididymitis.

•  Cure Epididymitis met Guaiacum. Guaiacum is een familie van tropische Amerikaanse bomen. Een van de onderdelen ervan, guaiacol, wordt gebruikt voor de behandeling van gonorrheal epididymitis.

•  Gebruik thua tot epididymitis te behandelen. Thua, een boom, genaamd geween red cedar, is ook effectief tegen epididymitis veroorzaakt door gonorroe infecties.